Ombouw naar grijs kenteken

Er rijden in Nederland behoorlijk veel bedrijfswagens met een grijs kenteken. Een grijs kenteken heeft een fiscaal voordeel. Enerzijds is dat een vrijstelling van BPM bij aankoop, anderzijds een gereduceerd tarief voor de motorrijtuigenbelasting. Is er sprake van prive gebuik en bijtelling, dan wordt de bijtellingen geheven over de (lagere) aanschafwaarde en de milieu uitstoot.


WellColl kan voor een personen of een bedrijfswagen ombouwen naar een grijs kenteken. Neem met ons contact op voor informatie over de mogelijkheden.

[cs_x_button_perceptive type=”modern” shape=”rounded” size=”regular” custom_colors=”true” block=”true” icon_toggle=”true” invert=”false” icon_animation=”zoom” icon_placement=”before” icon_type=”phone-square” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” link_url=”https://wellcoll.nl/contact-b2b/” link_new_tab=”true” bg_color=”hsl(35, 86%, 49%)” hover_bg_color=”hsl(217, 37%, 78%)” orientation=”right” group_single=”Registered” groups_enable=”false” group_member=”groups_member” drip_enable=”false” drip_type=”join” drip_hide_days=”0″ drip_days=”0″ drip_visibility=”after” drip_advanced=”false” button=”1″ text_shadow=”false”] Neem contact op voor ombouw naar grijs kenteken.[/cs_x_button_perceptive]