Dubbele cabine inbouwen

Ook voor inbouw van dubbele cabines bent u bij WellColl terecht. WellColl is dealer van ABK Kunststoffen en Multi-Cab De dubbele cabines zijn verkrijgbaar voor bijna ieder merk bestel- en bedrijfswagens. Dus ook voor uw merk auto! WellColl is in Limburg het enige bedrijf welke dubbele cabines levert en inbouwt. We nemen opdrachten aan van particulieren en bedrijven. Het maakt niet uit of het om 1 auto gaat of om een serie van 50. We zijn u graag van dienst. Een bedrijfsauto ombouw naar een dubbele cabine is met namen fiscaal interessant. Uw zakelijk voertuig aangekocht zonder BPM en beperkte MRB rijdt u dan ook privé.

Comfort en veiligheid van de dubbele cabine

Onze dubbele cabines zijn standaard voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem en voorgevormde kussen sets. Naast oog voor veiligheid is er uiteraard ook aandacht voor zitcomfort op de achterbank. U kunt kiezen voor één voorgevormde achterbank of voor drie losse stoelen. Onze medewerkers die de inbouw verzorgen zijn gecertificeerd voor deze werkzaamheden. Daar een aantal veiligheidsaspecten tijdens het ombouwen langs komen mag niet dit niet door iedereen gebeuren.

WellColl is sterk in maatwerk

Een dubbele cabine kan stijlvol worden ingericht met onder andere luxe stoelen, vloer- en hemelbekleding. Er is een ruime keuze uit stof en leer in diverse kwaliteiten en kleuren. En natuurlijk is het mogelijk om de bagageruimte te voorzien van een op maat gemaakte bedrijfswageninrichting of een bekleding van de laadruimte.

Keuring van de dubbele cabine

Na het inbouwen van de dubbele cabine regelen wij ook de verplichte keuring welke we in huis doen. We leveren de auto af als deze voldoet aan alle eisen.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met onze mobiliteitsadviseur:

Jeroen van Wel
T 088 – 758 08 84
E jeroen.vanwel@wellcoll.com