Deelootoo – samen je eigen auto

FredOverig

Deelootoo – samen je eigen auto

Autodelen maakt de laatste jaren een onstuimige groei door. Autodelen wordt gezien als een kansrijke optie die aanzet tot bewuster autogebruik en vermindering van de parkeerdruk in steden.

Snel, gemakkelijk en veilig
In Nederland staat de gemiddelde auto 23 uur per dag stil, terwijl de wegenbelasting, afschrijvingen en verzekering gewoon doorlopen. Het delen van auto’s scheelt niet alleen in kosten, het is ook aanzienlijk beter voor het milieu en dat mag verteld worden!Om om deze ontwikkeling in te spelen heeft WellColl met een aantal partners geïnvesteerd in het concept ‘Deelootoo‘. Dit is de totaaloplossing voor het snel, gemakkelijk en veilig delen van personen- en bedrijfsauto’s. In de regio Limburg zullen de WellColl-vestigingen hieraan deelnemen en servicepunt zijn voor Deelootoo. Wilt u op de hoogte gehouden worden, klik dan op onderstaande button.
We komen op TV
Zondag 28 juni om 11.20 uur komen wij in de uitzending van het nieuwe RTL programma ‘Schoner Nederland’. Schoner Nederland, met presentatrice Sita Vermeulen, is het eerste duurzaamheidsprogramma op RTL4. Iedere aflevering krijgt de kijker handige tips hoe je milieubewuster kunt leven en aanstaande zondag mogen wij ons verhaal vertellen over ons nieuwe concept ‘Deelootoo’.Een blik achter de schermen
Om jullie extra enthousiast te maken heeft vlogger Birgit achter de schermen gefilmd. Ben je benieuwd hoe de opnamedag verlopen is? Bekijk dan de behind the scenes video. En vergeet natuurlijk niet zondag te kijken!