De unieke Profile Repair zijwand reparatie methode

Gepatenteerd en kostenbesparend

Voordat de Profile Repair methode beschikbaar was, was het herstel of reparatie van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam, omdat bij wandschade in bijna alle gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. En dat is geen eenvoudige ingreep bij caravans en campers.  Het vervangen van een zijwand is vaak enkele dagen werk en kost ook gauw circa 800 Euro aan materiaalkosten. WellColl is in Limburg franchisenemer van het officiële Profile Repair netwerk.  Alle Profile Repair reparateurs zijn tevens deelnemer van het Omnia Caravan en Camper Specialisten netwerk. 

Profile Repair stelt strenge eisen aan de franchisenemer ten aanzien van opleidingen, materialen, gereedschappen en apparatuur.

Betrouwbare en uitgekiende methode

De Profile Repair ®-techniek is al ruim 15 jaar een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én met garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. Daarmee voorkomt u het risico dat uw caravan vochtschade oploopt als gevolg van slecht afkitten bij het vervangen van de wand. Lekkage is een groot gevaar na het herstel van caravanschades. Met Profile Repair loopt u geen enkel risico! De Profile Repair ®-methode is bovendien erkend door verzekeraars en getest door TNO. Er is momenteel ook een concurrerend methode op de markt, maar Profile Repair is nog steeds de beste reparatie methode.

Let op: het inzetten van de Profile Repair methode loont alleen bij kleinere beschadigingen. Als een beschadiging groter is dan circa 80 cm dan is het vervangen van de plaat economischer. Dat zelfde geldt bijvoorbeeld als er op een zijwand bijvoorbeeld 10 deuken zitten van 20 cm elk. In dat geval wordt niet voor de Profile Repair methode gekozen om economische redenen.

Let op:

Het inzetten van de Profile Repair methode loont alleen bij kleinere beschadigingen. Als een beschadiging groter is dan circa 80 cm dan is het vervangen van de plaat economischer. Dat zelfde geldt bijvoorbeeld als er op een zijwand bijvoorbeeld 10 deuken zitten van 20 cm elk. In dat geval wordt niet voor de Profile Repair methode gekozen om economische redenen.

Hoe werkt Profile Repair?

De schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden hersteld met behulp van een speciale mal, die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de wand. De beschadiging wordt opgevuld met een speciaal vulmiddel. Dan wordt de mal op het vulmiddel geplaatst en daarna vacuüm gezogen, zodat de oorspronkelijke structuur terugkeert. Na uitharding wordt de schadeplek voorbehandeld, in de juiste kleur gespoten en eventueel afgebiesd. Overigens ook schades aan recreatievoertuigen met gladde plaat kunnen in de meeste gevallen door WellColl plaatselijk onzichtbaar worden hersteld.

WellColl=

Image

Profile Repair is een gepatenteerde en kostenbesparende methode
- Focwa

Tien jaar schriftelijke garantie

Het resultaat ziet er perfect uit. Van de schade is helemaal niets meer te zien! Profile Repair® is gepatenteerd. Gerenommeerde onderzoeksinstituten hebben deze techniek grondig getest en goedgekeurd. De Profile Repair methode wordt tevens ondersteund door caravan- en camper verzekeraars. Want het resultaat is puntgaaf en kostbare vervanging door nieuw plaatwerk is meestal niet nodig. Dat bespaart honderden euro’s. Bovendien duurt een reparatie met behulp van Profile Repair® maar enkele dagen. Lekkage risico is uitgesloten.

Goedgekeurd door verzekeraars

Onze Profile Repair® specialisten zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring. Wij moeten blijven voldoen aan het continu scholen van onze medewerkers. Daarom geven wij u tien jaar schriftelijke garantie op de kwaliteit van het schadeherstel volgens deze methode. Zelfs de fabrieksgarantie op herstelde delen nemen wij integraal over.

Demonstratiefilmpje

Hieronder een filmpje met een demonstratie van Profile Repair. Voor meer informatie over deze unieke herstelmethode voor het verwijderen van kleine deukjes uit een caravan of zelfs streep deuken kunt u terecht op de website van Profile Repair.