FOCWA Garantie

FOCWA is een Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en daaraan gelinkte bedrijven . Focwa werd al in 1936 opgericht en is een actieve ondernemersvereniging waarin drie zelfstandige verenigingen samenwerken aan de belangenbehartiging  van hun branche. Focwa heeft circa 1500 deelnemers. Focwa ondersteunt alle bedrijven  in hun bedrijfsvoering en heeft een gezamenlijke CAO afgesloten. De federatie stelt hoge eisen aan haar leden, en bewaakt deze middels jaarlijkse audits.  Zonder Focwa lidmaatschap mag een bedrijf niet voor een verzekeraar werken.

WellColl werkt volgens de algemene FOCWA GARANTIE leverings- en betalingsvoorwaarden. U kunt deze algemene voorwaarden hier downloaden. U krijgt van WellColl maar liefst 4 jaar Focwa garantie op de herstelde schade. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de geleverde onderdelen over. Op specifieke Profile Repair reparaties wordt de Focwa garantie zelfs uitgebreid tot 10 jaar. Ook op de gebruikte spuitmaterialen zelf zit 10 jaar garantie. Voor caravanservice / camperservice onderhoudswerkzaamheden is dat per geval verschillend.

De veiligheid van berijders en medeweggebruikers hangt of van het vakmanschap van ons bedrijf. Daarom werken wij volgens vastgestelde procedures en checklists. Herstel wordt volgens geldende fabrieksspecificaties uitgevoerd en bij vervanging wordt in beginsel gebruik gemaakt van originele onderdelen. Daarmee heeft u een garantie dat de reparatie c.q. schadeherstel kwalitatief hoogwaardig wordt uitgevoerd..

Heeft U desondanks een klacht wend u zich tot de bedrijfsleider van de betreffende vestiging. Komt u er met hem niet uit kunt u contact opnemen met de directie (directie@wellcoll.com)  Verder heeft U de mogelijkheid om een bindend advies te vragen aan de FOCWA-NIVRE Geschillencommissie.

focwa garantie