Aankoopkeuring voor uw nieuwe caravan of camper

Dat geeft zekerheid en een rustig gevoel bij uw investering

Met name als u een gebruikte caravan of camper wilt kopen van een particulier, dan is het zaak dat de caravan of camper overeenkomt met de beschrijving van de verkoper een geen verborgen verbreken vertoont. Wilt u bij een gebruikte caravan of camper  meer zekerheid over de toestand van uw caravan of camper? Dan kan WellColl een Focwa caravan aankoopkeuring  of een Focwa Camper aankoopkeuring voor u uitvoeren. Wij testen de caravan en camper dan op alle punten die door Focwa vastgesteld zijn. Met een caravan check sluit u risico's uit en dit geeft gelijk een veilig gevoel.

Onze medewerkers hebben ten behoeven van het werken aan caravan en campers verplichte trainingen gevolgd. Daarnaast zijn we in het bezit van speciale gereedschappen en apparatuur om de aankoopkeuring door te voeren. U krijgt als de keuring goed doorlopen is een certificaat met een uniek serienummer.

De prijs voor de caravan aankoopkeuring bedraagt € 160,- inclusief BTW

Caravan aankoopkeuring

Tijdens de aankoopkeuring kijken we onder andere naar de volgende punten:

Mechanisch

Dissel
Bodem
Hang en sluitwerk
Vochtmeting
Vering

Elektra

Stroom 240 V
Aarding 12/240 V
Zekeringen
Mover
Zonnepaneel
Verlichting 12 / 240 V
Accu / acculader
Koelkast

Gas en water

Toilet
Schoon water
Vuil water systemen
Kranen en pompen
Vul systeem >br>Gasstel
Kachel en Afvoer
Boiler
Gas tank
Gas systemenU kunt op de download pagina een voorbeeld keurblad downloaden, zodat u de inspectiepunten kunt inzien. Hier gaat u naar de downloadpagina.

Naast de aankoopkeuring voeren we ook onderhoud en vochtmetingen uit.