Omnia caravan en camper

WellColl is deelnemer van Omnia Caravan en Camper specialisten

Heeft een caravan  of camperschade, een hagelschade, deuken en scheuren, krassen, vocht? Onze specialisten zorgen dat uw 2e huis op wielen weer in perfecte staat wordt gebracht. Als u bij WellColl uw caravanschade laat repareren, nemen we u alle zorgen uit handen.Van Samba-bus tot Kip-caravan en van vouwwagen tot camper, we herstellen ze allemaal. WellColl heeft 6 vestigingen in Limburg; Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Contact formulier Caravan en Camper

Met dit contact formulier kunt u een prijs of informatie opvragen en suggesties doen over uw Caravan of Camper.
 • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
 • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
 • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Omnia caravan en camperspecialist


  WellColl maakt deel uit van Omnia Caravan en Camperspecialisten  en tevens van Profile Repair, een groep van reparateurs die met een gepatenteerde methode beschadigingen in wanden kunnen repareren.

  Omnia is een uniek samenwerkingsverband van de beste professionals voor het totaalherstel van elke vorm van schade aan uw caravan of camper. Dit landelijke netwerk staat voor optimale kwaliteit en deskundigheid, met de beste service en garantie. Zodat u weer volop en onbezorgd recreatieplezier kunt beleven. Daarbij betekent de reparatie van caravan en camper ook het waardebehoud van uw bezit. Omnia caravan en camperspecialisten, is in Nederland de enige in zijn soort. Er is geen enkel ander samenwerkingsverband op het gebied van caravan en campers. Dan weet u dat het met schade en onderhoud goed zit.

  Image
  logo profile repair

  One stop shopping

  Bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice staat het gemak van de klant voorop. Elke specialist staat voor u klaar met het One-Stop-Shopping principe. U heeft te maken met slechts één adres, uw Omnia-specialist regelt dus alles voor u:

  • Correcte en snelle intake van uw caravan reparatie;
  • Complete administratieve afwikkeling;
  • Contacten met uw verzekeraar;
  • Complete financiële afwikkeling;
  • Heldere afspraken over prijzen en planning;
  • Klantvriendelijke behandeling;
  • Haal- en brengservice;

  Snel en efficient

  Bij Omnia Caravan en Camper Schadeservice bent u verzekerd van een kostenbewuste en duurzame werkwijze, onder meer door de efficiënte organisatie en slimme logistiek. En ook door duurzame keuzes bij schadeherstel, waarbij we eerst kunnen kijken of we beschadigde onderdelen kunnen herstellen in plaats van vervangen. Dat scheelt de onnodige aanschaf van duurdere nieuwe onderdelen en onnodig (de-)montagewerk. Bovendien werkt elk bedrijf zo duurzaam mogelijk.

  Onze contacten met schade-experts, (recreatie-)verzekeraars en toeleveranciers verlopen veelal via internet. Ook dat draagt bij aan sneller en voordeliger herstel. Wij werken voor alle verzekeraars.

  Kwaliteit en garantie

  Onze kwaliteit is in goede handen bij deskundige, goedopgeleide vakmensen. Zij werken met het beste materiaal en de modernste technieken. Omnia staat voor een uniforme werkwijze; de herstelwerkzaamheden vinden plaats conform de fabrieksspecificaties van uw caravan of camper. Daarbij hanteert Omnia uitstekende garantievoorwaarden. Zo geldt voor groot schadeherstel een extra lange garantietermijn van 2 plus 2 jaar FOCWA garantie. Groot schadeherstel is, ondermeer, het herstel van want- en/of dakplaat en constructies. Op reparaties volgens de Profile Repair methodes staat zelf 10 jaar garantie. 

  Reparatie grotere schade


  Deze reparaties zijn vaak zeer arbeidsintensief. Zo moeten bij het vernieuwen van een zijwand alle doorvoeren (ramen, roosters, deur en serviceluik) worden uitgebouwd. Ook het lijstwerk rondom dient zorgvuldig te worden verwijderd. Daar de alumiumplaat van de zijwand uit 2 delen bestaat, hoeft soms alleen het beschadigde deel vernieuwd te worden. Is het interieur ook beschadigd, dan moet ook hier het meubilair, de bekleding enzovoort worden uitgebouwd en waar nodig worden vernieuwd.

  LEES MEER

  Reparatie vochtschade caravan of camper


  Vocht is onbetwist de grootse vijand van uw caravan of camper. Als vocht kan binnendringen in de vloer, de wanden of het dak, kan dit tot verrotting van houten delen leiden. Een flinke vochtschade kan het gevolg zijn.Heeft u vochtschade geconstateerd, dan laat het gelijk maken. Niet repareren maakt het probleem op den duur alleen maar groter.

  Vochtmeting
  WellColl is gespecialiseerd in het repareren van vochtschade. Om dit echter te voorkomen kunt u het beste regelmatig een vochtmeting laten uitvoeren. Caravanfabrikanten nemen op dit punt ook geen risico. Ter behoud van de waterdichtheidsgarantie eisen zij van de koper dat deze zijn caravan/camper jaarlijks door de dealer op vochtinwerking laat controleren.

  LEES MEER

  Recreatie verzekeraars


  Omnia Caravan en Camper Schadeservice werkt voor wat betreft caravan en camperschade samen met alle recreatieverzekeraars en heeft deelnemers in heel Nederland. Door deze samenwerking is er geen of een extra laag eigen risico bij schade. Er zijn inmiddels heel wat verzekeraars die bij schade uitsluitend sturen naar Omnia Caravan en Camper Schadeservice. Het naar andere partijen gaan wordt ontmoedigt door verhoogde eigen risico's tot wel € 700 -.

  De volgende verzekeraars en volmachten sturen actief naar Omnia Caravan en Camperservice: Europeesche verzekeringenUnigarantNoordhollandsche, Nationale Nederlanden, VKG, Cameleon, Aegon, ASR, NKC en EAK.

  Omnia Caravan en Camper Schadeservice is gespecialiseerd in totaalschadeherstel voor caravans en campers. Elke specialist biedt voor elke vorm van schade de beste aanpak. Of het nu gaat om groot schadeherstel, als het vervangen van wand- en/of dakplaat en herstellen van constructieschade. Of het uitvoeren van kostenbesparende reparaties als: het herstel van kunststofdelen, vlakke beplatingen, spuitwerk en constructieschade.