Specials

Foodtrucks - promotievoertuigen - presentatiewagens

Onze foodtrucks onderscheiden zich in kwaliteit, doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit materialen en apparatuur. Foodtrucks dienen niet enkel een aantrekkingskracht te hebben op klanten, maar moeten ook dienen voor een efficiënte werkwijze en gebruiksgemak. Mede door de belangrijke inventarisatie en ontwerpfase, zorgen wij dat deze criteria behaald worden.

 • Intensieve inventarisatie en ontwerpfase;
 • Onderscheidend door een goed concept en design;
 • Maximaal en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte;
 • Gebruik van lichte materialen en robuuste materialen.

Wat kan WellColl voor u betekenen

De populatireit van de foodtrucks en presentatiewagens is de afgelopen jaren flink gestegen. Met beiden voertuigen kun je je echt onderscheiden van andere verkooppunten en wagens. Je kunt ze volledig personaliseren in overleg met een van onze specialisten. Wij kunnen volledig inspelen op jouw wensen en behoeften. 

Van binnen en van buiten

Bij het bouwen van een foodtruck of presentatiewagen wordt er over het algemeen veel aandacht besteedt aan het exterieur. Het ontwerp is immers het visitekaartje van het merk. Niet minder belangrijk is het interieur. Het dient praktisch en overzichtelijk te zijn en zeker voldoen aan de eisen voor het uitvoeren van werkzaamheden. Onze specialisten schikken over alle nodige kennis voor de bouw van een foodtruck of presentatiewagen. Dit houdt in dat je de complete bouw en aankleding aan ons kunt toevertrouwen. Wij draaien nergens onze hand voor om. 

Image
Image
Image

Oriëntatie De drie uitgangspunten die bij een project centraal zijn betreft: kwaliteit, budget en planning. Met onze aanpak maken zorgt WellColl ervoor dat jouw foodtruck of presentatiewagen precies zo wordt als je voor ogen hebt. Dit ook naar voorkeur voor een nieuw voertuig of een occasion. 

Precisie en functionaliteit staan voorop. Gedurende het oriënterende gesprek wordt er samen met jou gekeken wat de wensen zijn en hoe deze tot uiting komen. Welke boodschap wil je overbrengen op de doelgroep? Welke indruk wil je achterlaten? 

Ontwerp Aan de hand van het oriënterende gesprek wordt er samen met een van de specialisten een ontwerp gemaakt. Samen met jou wordt o.a. er gekeken naar apparatuur, luchtbehandeling, energiebronnen, wateraansluiting. 

Uitvoerend Het bouwen van de foodtrucks en presentatiewagens worden gedaan aan de hand van de eigen samengestelde ontwerpen. Tot in de details wordt de wagen gebouwd. Deze worden uitgevoerd door ons operationele team in de werkplaats. Dit met toezicht van de specialist. 

Resultaat Bij oplevering van het eindresultaat wordt samen met de specialist tot in detail gekeken of alles naar wens is. 

Oriënterend gesprek

Ontwerp

Uitvoerend

Resultaat

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingedient. 

 • Maak een keuze uit onze diensten.
 • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
 • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
 • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.