projecten

BEDRIJFSWAGENINRICHTING PROJECTEN

M-Elektro Mercedes Vito

De Mercedes Vito heeft een inrichting gekregen van Tecnolam. De klant had de volgende wensen voor zijn inrichting verschillende soorten opbergmogelijkheden, ruimte voor koffers, grijpvoorraad en klein materiaal. Door de diversiteit in de indeling kan de klant al zijn materiaal op een vaste plek opbergen.

Klik hier voor meer informatie over Tecnolam inrichtingen.

Klant review - Brandweerauto Transit Custom

"Een personenbus “leeghalen” en zodanig inrichten dat er een bedrijfsauto ontstaat die specifiek is opgebouwd en ingericht om als dienstauto van de Ovd Chemelot (Officier van dienst) van de bedrijfsbrandweer op het Chemelot complex dienst te doen.

Na eerst de wensen geïnventariseerd te hebben bij mijn collega’s ben ik met Jeroen van Wel in gesprek gegaan om de wensen en eisen door te spreken. Er werd een opzet uitgewerkt en doorgesproken, uiteindelijk leidend tot een klantspecifiek concept, waarin alle wensen en eisen verwerkt.

Van meet af aan was voor beide partijen duidelijk dat dit een bijzonder project was en we van elkaar wisten dat er ondanks de zorgvuldige voorbereiding tijdens de uitvoering bijgestuurd moest worden. Dan is het belangrijk dat er een goede en betrouwbare partner is die staat voor een goede en professionele uitvoering!"

- SITECH 

Woonpunt Renault Master

De Renault Master heeft een aluminium inrichting gekregen  op aanvraag van de klant. De vraagstelling was om de inrichting zo robuust en licht mogelijk te maken. Gewichtsbesparing is bij veel inrichtingen van groot belang, omdat de bedrijfswagens tegenwoordig snel hun maximum gewicht bereikt hebben. Buiten het feit dat het toegepaste merk de lichtste inrichting in zijn klasse is, is deze inrichting zo ontworpen dat door de efficiënte indeling ook gewicht bespaard is. Denk hierbij aan bredere legvakken, waardoor er minder gewicht is in het materiaal (staanders, ladegeleiders etc.)

De bedrijfswageninrichting betreft een aluminium inrichting met accessoires als: raamroosters als inbraakbeveiliging, inzetbakjes, magazijnbakken, assortimentskoffers, perfopaneel, staalgesmeden bankschroef, vastbindrails, RVS imperiaal, RVS ladder, sidebars. Deze is volledig ingericht met een aluminium inrichting en uitgerust met verschillende accessoires.

Klik hier voor het volledige overzicht aan accessoires.

De Paddockmaker Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter heeft een inrichting gekregen op aanvraag van de klant. Deze is werkzaam in Limburg als paddock bouwer. In de bus kan hij al zijn materialen opslaan en verplaatsen naar de projectlocaties. 

De bedrijfswageninrichting betreft een houten inrichting welke volledig naar wens is ingericht met de nodige accessoires. Zo zijn er voldoende magazijnbakken aanwezig en krijgt ieder onderdeel/product hierdoor een vaste locatie. De houten bedrijfswageninrichting is gemaakt van 12mm watervaste betonplex in de kleur lichtgrijs, om de auto een frisse en moderne uitstraling te geven.

Klik hier voor het volledige overzicht aan accessoires. 

Sabic Mercedes-Benz VITO

De Mercedes-Benz heeft een inrichting gekregen van het merk Service-System. De bus wordt ingezet op de petrochemische fabriek van Sabic op het terrein van Chemelot. De bedrijfswageninrichting is op maat ontworpen en gemaakt. Dankzij de 3D tekeningen die wij in de ontwerpfase hebben besproken, was duidelijk dat de inrichting aan de wensen zou gaan voldoen. De unieke combinatie met de lades naar de achterzijde gedraaid, zorgen ervoor dat de berijder in sommige gevallen van buiten de bus kan werken.

Klik hier voor meer informatie omtrent ons merk Service-System. 

Kompel Foodtruck/Presentatiewagen

Het oude Volkswagen busje is bij WellColl omgetoverd tot een foodtruck/presentatiewagen voor Kompel bier uit Belgie. De bierbus wordt gebruikt evenementen als foodtruck en presentatiewagen voor het biermerk Kompel. Met de aangepaste iconische volkswagen bus, kan op locatie bier getapt worden.

WellColl heeft in Limburg de Volkswagen bus T2 volledig aangepast tot een representatieve foodtruck. De specialist van de afdeling bedrijfswageninrichtingen heeft samen met de klant gekeken naar de wensen, behoeften en mogelijkheden tot het ombouwen.

De accessoires die zijn verwerkt in de foodtruck/presentatiewagens kunt u ook los bestellen bij ons. Voor een overzicht van het al onze accessoires kunt u op deze link klikken

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingedient. 

  • Maak een keuze uit onze diensten.
  • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
  • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
  • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.