Laadruimte bekleden / bestelwagen bekleden

Door de laadruimte te stofferen beschermt u de lading en het voertuig.

Met het bekleden of stofferen van de laadruimte van uw bestelauto of bedrijfswagen zet u werkelijk de puntjes op de i. Een laadruimte die voorzien is van een tapijt bekleding ziet er echt veel beter uit, is comfortverhogend en beschermd de auto en de lading tegen beschadigingen. Een met tapijt beklede laadruimte ziet er ook een stuk professioneler uit, verhoogt het imago en zorgt voor beschermend effect op de lading.

Een bestelwagen bekleden vereist ervaring en de juiste materialen en gereedschappen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het bekleden van de laadruimte’s van bestelauto’s en bedrijfswagens.

Voor het bekleden van uw bakwagen, aanhangwagen of rolstoelbus kunt u ook bij ons terecht.

Wij kunnen het het tussenschot bekleden waardoor de geluiden vanuit de laadruimte gedempt worden. Maar natuurlijk ook de zijwanden, de vloer , de wielkasten en het plafond. De laadruimte bekleden wij met een heavy duty tapijt, welke leverbaar is in verschillende kleuren. De donkergrijze soort wordt het meest gevraagd. Bedrijfswagen bekleden zorgt voor een echte meerwaarde voor uw bedrijfswagen.

Laadruimte bekleden bedrijfswagens
Laadruimte bekleden bedrijfswagens
Laadruimte bekleden bedrijfswagens

Bescherming

Beschermd het interieur en lading tegen beschadigingen

Comfort

Is comfort en imago verhogend

Snel en flexibel

Doordat we neerdere locaties in Limburg kunnen we snel inspelen op de klantvraag.


Zie hieronder de prijslijst (ex BTW) voor onze standaard werkzaamheden.