Corona scherm - kuch scherm

Spatschermen voor elk voertuig

'Met een corona scherm kunt u samen in een bus naar een klus'

Samen gaan we een andere tijd tegemoet, de anderhalve meter samenleving. WellColl heeft corona schermen ontworpen om samen weer veilig te kunnen reizen in een bus of auto. De corona -  of kuchschermen van WellColl worden op maat geleverd voor elk voertuig te plaatsen tussen de voor en achter passagiers. Dit voor bijvoorbeeld:

 • Servicemonteurs;
 • Aannemers;
 • Groenvoorzieningen;
 • Personenvervoer;
 • Mindervalide vervoer;
 • Taxi's;
 • etc. 

Onze corona schermen voldoen aan de Regeling tot uitvoering de hoofdstukken III en VI van de Wegenverkeerswet 1994 (Regeling voertuigen), artikel 5.2.42 voor personenauto’s en artikel 5.3.42 voor bedrijfsauto’s. 

Onze corona schermen worden gemaakt zodat de veiligheidsgordels en de airbag niet gehinderd worden. Tevens is er geen sprake van een negatieve invloed op het zicht van de bestuurder. De spatschermen zijn gemaakt van brandwerend transparant PVC zeil of polycarbonaat en 100% lichtdoorlatend. Bij behoefte kunnen wij de spatschermen in Limburg voor u installeren of u kunt dit zelf doen met een duidelijke instructie.

Door onze 6 vestigingen in Limburg  hebben we ook de capaciteit om grote wagenparken snel te voorzien van corona schermen, al dan niet op locatie. Meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers via 088 7580 884.

Onze hoogwaardige pvc of polycarbonaat corona schermen bieden een veilige bescherming van relatief zacht materiaal in een kleine omgeving zoals een auto of bedrijfsbus.

Doordat het gebruikte materiaal relatief zacht is, is de het spatscherm zelfs bij een aanrijding veilig. De vormvastheid en temperatuur bestendigheid houden de helderheid optimaal. Wel zo veilig in een auto. Hiermee beschermd u dus uzelf en bijvoorbeeld uw collega's of passagiers tegen bijvoorbeeld kuchen. Belangrijk in deze tijden van Corona, en vele andere besmettingen.

Door onze verschillende maten en handige montagehaken en beugeltjes eenvoudig te monteren. We leveren een montage setje mee. Snelle levering. Staffelkorting mogelijk in overleg.

Staffel kortingen zijn mogelijk, informeer er naar als u een groot wagenpark heeft.

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Vul onderstaand contactformulier zo zorgvuldig mogelijk in. Een van onze adviseurs zal binnen een tijdsbestek van 24 uur contact met u opnemen. Mits de aanvraag op een werkdag is ingediend.

 • Maak een keuze uit onze diensten.
 • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
 • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
 • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.