Topherstel is het Allianz schadeherstel netwerk

WellColl is officiele Topherstel reparateur

Topherstel is het  autoschade herstel netwerk van Allianz en Allianz Direct die op zich een eigen identiteit hebben ten opzichte van de klant, maar op het gebied van schadeafhandeling samenwerken.  Hun doel daarbij is:

  • synergie voordelen te behalen
  • reparatie volgens  fabrieksvoorschriften te bewerkstelligen en daardoor de veiligheid te borgen
  • een hoge klanttevredenheid te garanderen
  • de schadelast te beperken.

Het collectief van deze verzekeraars wordt Topherstel genoemd. Topherstel heeft een landelijk dekkend schadeherstel netwerk van ongeveer 250 autoschade herstellers.

Topherstel en Allianz  schadeherstel netwerk

De deelnemende verzekeraars zijn Allianz, en Allianz Direct. Topherstel is in Nederland een van de drie grote verzekeraars groepen met ongeveer 10% marktaandeel. Daarentegen is Allianz in Duitsland absoluut de grootste verzekeraar. Zelfs wereldwijd is Allianz een bijzonder grote verzekeraar die actief is in vele landen.

Kiest u voor WellColl dan zullen wij uw Allianz of AllSecur autoschade melden.

Als u als klant bij WellColl als officiele reparateur uw auto laat repareren, dan gelden de volgenden voordelen:

  • geen (standaard) eigen risico
  • garantie volgens de Focwa-normen
  • gratis vervangende auto
  • betalingsgarantie, u hoeft dus geen geld voor te schieten.

WellColl Groep repareert voor Topherstel personenauto's en bestelauto's, caravan en campers. en behoort tot de groep Topherstel schadebedrijven.

topherstel reparateur

U kunt zonder afspraak tijdens de openingstijden naar ons toekomen voor een intake. Tijdens de intake  stellen we de schade vast en of er onderdelen vervangen moeten worden. De onderdelen zijn bijna altijd originele onderdelen. Alleen bij een dreigende total loss situatie zullen we in overleg met de klant hiervan kunnen afwijken.

Verder plannen we tijdens de intake de reparatie datum in overleg met u in. Wij handelen de schade verder met Topherstel af. Neem wel nog het kentekenbewijs, de groene kaart en uw rijbewijs mee.

WellColl is in Limburg gevestigd in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Dus in Limburg altijd dichtbij