ANWB Ledenvoordeel

WellColl is een officiële schadehersteller voor ANWB verzekeringen. In het geval van All-Risk of casco verzekering geniet u voordelen zoals gratis vervangend vervoer en rechtstreekse betaling door de maatschappij.

Als ANWB-lid krijgt u nu bij WellColl Autoschade op vertoon van uw lidmaatschap pas 10% korting op het herstel van een WA schade. Het ANWB ledenvoordeel. U kunt zo voordelig uw autoschade laten repareren, waarvoor u geen vergoeding via de autoverzekering krijgt. Dat heeft een gunstig effect op de inruilwaarde van uw auto. En zeg nou zelf, rijdt u ook niet het liefst in een strakke auto rond?

Onze specialisten repareren met de nieuwste technieken zoals uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Hierdoor verkrijgen we niet alleen een uitstekend resultaat, maar beperken we ook de schadelast.

Kom met uw auto bij één van onze vestigingen langs en vraag voor het ANWB ledenvoordeel een vrijblijvende offerte aan onze schademanagers. Samen met hen plant u een reparatiedatum in die u het beste uitkomt. Om uw mobiliteit te garanderen kunt u bij WellColl ook een leenauto huren tegen een speciaal ANWB-tarief.

Deze aanbieding is niet geldig voor verhaalbare schade die valt onder de verzekering.

WellColl: voor WellNess bij schadeherstel! En voor ANWB ledenvoordeel!