Vervangend vervoer – Leenauto

Met een leenauto blijft u tijdens de reparatie altijd mobiel

Met ons grote wagenpark zorgen wij dat u mobiel blijft met een van onze leenauto’s als vervangend vervoer. Ons wagenpark is zeer divers, zodat we altijd een leen auto kunnen inzetten die zowel representatief als praktisch is. Van een stadsauto tot een bestelbus voor professioneel gebruik. Ook heeft elke vestiging minimaal twee auto's met automaat ter beschikking.  Als dat belangrijk voor u is vraagt u er gerust naar.

In de meeste gevallen is inzet van vervangend vervoer gratis. Mocht u speciale wensen hebben die binnen de kaders van de afspraken met verzekeraars en leasemaatschappijen vallen, laat ons dat dan weten bij de intake. De kans is groot dat we hieraan kunnen voldoen. Naast auto’s uit ons eigen wagenpark maken we gebruik van auto’s uit het grote wagenpark van  RentaRolla Auto- & Busverhuur, waarmee we dan het grootste wagenpark t.b.v schadeherstel van Limburg ter beschikking hebben.

We hebben ook leenfietsen ter beschikking

Voor een kortdurende reparatie of als u sportief wilt zijn

Als u zelf het schadeherstel moet of wil betalen, dan kunt u kiezen of u wel of geen gebruik wil maken van vervangend vervoer. Dat scheelt in de prijs!

Bij de aankoop van onze nieuwe leenauto’s kijken we altijd naar het energielabel. Onze keuze valt altijd op zuinige auto’s. Dit scheelt in uw portemonnee en zo dragen we ons steentje bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot in Nederland. Kijk ook op www.energielabel.nl Op deze site staat alles over de verschillende energielabels. Ook zijn er vele verwijzingen naar informatie over wat we samen kunnen doen om in het dagelijks leven energie te besparen.