Wellcoll AUTOSCHADEherstel

WELLCOLL WERKT SAMEN MET ALLE VERZEKERAARS EN REPAREERT ALLE SOORTEN SCHADES

Autoschadeherstel in WellColl Limburg


Schadeherstelbedrijf WellColl is een Limburgs familie bedrijf met 6 vestigingen verdeeld over de provincie in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Of u een verzekeringsschade heeft of dat u zelf wilt betalen, of u een kleine schade heeft, of een stevige aanrijding heeft gehad. Dus heeft uw auto schade en wilt u de schade laten herstellen, dan kunt u bij ons terecht.  Daarnaast repareren en vervangen we autoruiten. Ook bent u met een caravan of camper met schade bij ons welkom.
schadeherstel bij een auto
schadeherstelbedrijf, de auto staat in de spuitcabine

WellColl repareert auto's van alle merken en is lid van AAS Schadeherstel  de meest sympathieke schadeherstelketen van Nederland. Ook zijn we lid van de Focwa.

We gebruiken innovatieve technieken en onze moderne autospuiterijen om de kosten voor de klant en opdrachtgever te beperken zoals:

Is er sprake van een grotere deuk of beschadiging dan proberen we afhankelijk van uw wensen en voorschriften van de verzekeraars en fabrikanten, het plaatwerk uit te deuken met de modernste middelen. Bij grotere schade's plaatsen we auto's op een richtbank met meetsysteem zodat de auto qua maatvoering weer aan de fabrieksspecificatie voldoet. Dit is optmimaal voor het schadeherstel aan uw auto.

Bij het schadeherstel gebruiken uitsluitend autolakken van de meest innovatieve lakleverancier: Cromax van Dupont Axalta. Watergedragen lakken in combinatie met luchtdrogende grondlakken en clearcoats. Deze lakken drogen binnen een half uur bij 20 graden Celsius. Dit levert een aanzienlijke milieuwinst op.

Voor kleine beschadigingen aan uw auto zoals velgen, krasjes, interieur, doffe koplampen, parkeer deukjes, spotrepair is een een menukaart met vaste en faire prijzen. Dit is natuurlijk met name van belang als u de schade uit eigen zak moet betalen.

Als professioneel schadeherstelbedrijf nemen we u alle zorgen uit handen, onafhankelijk van hoe u verzekerd bent.  We hebben een groot eigen vervangend vervoer wagenpark, dus we vinden altijd wel een passende leenauto voor u tijdens de reparatie.  Afhankelijk van de afspraken met uw maatschappij is dit meestal gratis. Op die manier bent en  blijft u dus mobiel.

Wilt u de schade claimen bij uw verzekeraar, dan moet u meestal een Europees schadeformulier invullen.

Garantie op het lakwerk

Door ons lidmaatschap van AAS Schadeherstel en onze leverancier Axalta Coatings zijn we in staat levenslange garantie te bieden op het  lakwerk welke we tijden de reparatie van uw auto hebben uitgevoerd. Dus voor het auto  spuiten zit u bij ons schadeherstelbedrijf extra goed.

FOCWA is de branche organisatie van de schadeherstelbedrijven branche. Zij stellen strenge eisen aan inrichting en opleiding. Zonder lidmaatschap van de FOCWA mogen geeneens auto's voor verzekeraars worden hersteld. Alle WellColl  schadeherstelbedrijven  zijn gecertificeerd voor FOCWA Categorie 2, complex schadeherstelbedrijf. Daarom geven wij op alle auto schaderstel  reparaties 4 jaar FOCWA-garantie.  Ook nemen wij de fabrieksgarantie op de gerepareerde onderdelen over.

WellColl werkt volgens de algemene FOCWA leverings- en betalingsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden hier downloaden. U krijgt van WellColl maar liefst 4 jaar FOCWA garantie op de herstelde schade. Bovendien nemen wij de fabrieksgarantie op de geleverde onderdelen over.

Toezichthoudende branche organisatie FOCWA

Ons lidmaatschap van de Focwa geeft u extra zekerheid bij het schadeherstel aan uw auto

Certificering


Onze processen rondom het repareren en spuiten van auto's worden zeer regelmatig geaudit door partijen als Focwa, AAS Schadeherstel, Duurzaam Repareren en diverse verzekeraars. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij als onderdeel van AAS Schadeherstel gecertificeerd zijn. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid inzake duurzaamheid. Onze processen worden telkens geoptimaliseerd om de duurzaamheid van de reparatie processen te vergroten. We zijn door de Stichting Duurzaam Reparareren op alle locaties gecertificeerd.

Het grootste schadeherstel bedrijf van Limburg


Met  6 schadeherstelbedrijven en 2  caravan & camper schadeherstel vestigingen in Limburg bereikt WellColl  een volledige dekking van de regio. Niet voor niets zijn we het grootste schadeherstelbedrijf van Limburg.

Verzekeringsschade


WellColl werkt voor een bijzonder grote groep verzekeraars waar WellColl een officiele hersteller voor is. Dit betreft onder anderee Achmea Schadeservice, Schadegarant, GlasGarant,  VvAA, DSM Assurantie, AON Schadeservice, Aegon Schadeservice, Klaverblad, ANWB, Noordhollandsche,  Topherstel,   Unive en Unigarant. Voor de volledige lijst van verzekeraars klikt u hier.

Via onderstaande knoppen komt u op pagina's met aanvullende informatie over het schadeherstelbedrijf en autospuiterij. Zo is er algemene informatie samengevat in een FAQ, informatie over vervangend vervoer of de leenauto tijdens reparatie, taxatie, expertise, schadevaststelling van uw schade, onze WA verhaalschade service of de volgorde van het gehele proces van intake tot aflevering.