RUITSCHADE

REPAREREN EN VERVANGEN VAN AUTORUITEN

Barst in uw voorruit?


Steenslag kan er ook voor zorgen dat u ineens een barst in de voorruit krijgt. Een hard steentje raakt uw voorruit, waardoor er een ster en barst ontstaat. Deze barst zal verder gaan scheuren bij verder gebruik van de auto. Dit is niet direct gevaarlijk. Bij een barst in de voorruit is reparatie niet meer mogelijk. De voorruit zal dan vervangen moeten worden. We werken uitsluitend met zogenaamde OEM leveranciers. Dit zijn de leveranciers die de autofabrikanten zelf ook gebruiken voor hun toelevering.

Onze medewerkers zijn getraind in het vervangen van autoruiten en bezitten de vereisten certificaten om lid te zijn van FOCWA en AAS Schadeherstel. WellColl gebruikt voor het het vervangen van autoruiten moderne gereedschappen en de juiste en voorgeschreven kwaliteit ruiten kit en primers.


Meestal ontstaan een sterretje in de voorruit door opspattende stenen van andere weggebruikers. Een sterretje of pitje in uw ruit kan gemakkelijk doorscheuren bij plotselinge temperatuurverschillen of een harde schok. Ruitschade is dan het gevolgd. Daarom is het zaak om zo snel mogelijk (ruitschade) het sterretje te laten repareren. De reparatie brengt de ruit weer op originele sterkte terug. De plek is niet of nauwelijks meer zichtbaar. Om voor auto ruit herstel in aanmerking te komen, mag het sterretje in de ruit niet groter dan een € 2,- muntstuk zijn.  Het sterretje in de voorruit mag ook niet in een bepaald gedeelte van het zichtveld zitten. Anders moeten we toch de voorruit vervangen. WellColl heeft met 6 vestigingen in Limburg een uitstekende dekking voor het snel en vakkundig repareren van ruitschade en vervangen van autoruiten. Er is altijd een vestiging dicht in de buurt. De vestigingen bevinden zich in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Contact formulier Ruitschade

Met dit contact formulier kunt u een prijs of informatie opvragen en suggesties doen over uw Ruitschade.
 • Geef in dit veld aan wat uw vraag of verzoek is.
 • Als bedrijf blijven wij ons ontwikkelen binnen en buiten de mobiliteitsbranche. Wij zouden het fijn vinden u daarvan op de hoogte te houden
 • U kunt hier eventeel foto's of een PDF met het formulier meesturen.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: bvjpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  HEERLEN, KERKRADE, MAASTRICHT, ROERMOND, SITTARD EN WEERT

  SPECIALIST IN HETREPAREREN EN VERVANGEN VAN AUTORUITEN

  Verzekering


  Wij verzorgen ten behoeve van het autoruit herstel de gehele administratieve afhandeling met de maatschappij. Voor autoruit herstel hebben wij contractuele afspraken met onder andere de volgende verzekeraars: Achmea, Interpolis, GlasGarant verzekeraars, Aegon, Topherstel Klaverblad, TVM, Univé en Noordhollandse.

  Garantie


  Qua ruitschade werkzaamheden werken wij onder de voorwaarden van onze branchevereniging FOCWA, die eisen aan ons stelt inzake apparatuur en opleidingen. Diverse sturingsprogramma's van verzekeraars stellen gelijke en aanvullende eisen aan ons bedrijf. Deze worden met enige regelmaat getoetst door onafhankelijke partijen.