Dashboard en autostoel reparatie

Brandgaatjes, slijtage plekken in leer, schroef gaatjes in het dashboard etc.


Autostoel reparatie is vaak nodig. Dit komt omdat autobekleding door dagelijks gebruik aan slijtage onderhevig is. Er kan een scheur ontstaan, door een sigaret een brandgat, of de kleurlaag van de lederen autostoel vertoont slijtage plekken. Gelukkig zijn deze euvels in de autobekleding met onze speciale reparatie methode's meestal goed te verhelpen.

Beschadigingen van een autostoel of deurpaneel ( leer, velours en skai ) worden vaak nog sterker dan origineel gerepareerd. Zowel de kleur als het materiaal zijn identiek. Het resultaat is verbluffend. Een brandgat in bijvoorbeeld een autostoel is daarmee snel gerepareerd. Dat kan auto leer zijn of auto stof. Ook dashboard reparatie wordt veel gedaan in onze diverse vestigingen.

Autostoel reparatie

Let op: als de stof van uw autostoel een patroon (in meerdere kleuren) heeft, is autostoel reparatie vaak niet mogelijk. Wat wel goed mogelijk is, is om de beschadigingen te maskeren. Dit is dan geen 100% reparatie, maar de beschadiging valt dan niet meer of veel minder op. Het enige andere alternatief is de autobekleding te vervangen wat al snel 300- 500 Euro kost. In de foto serie hieronder laten we autostoel zien met een stofmotief welken wij gerepareerd hebben. U kunt hierbij zien dat het eindresultaat niet onzichtbaar is maar in de meeste gevallen acceptabel. Heeft u vragen over autostoel reparatie of wilt u weten of we uw autobekleding kunnen repareren? Neem dan contact met ons op.

Dashboard reparatie

Beschadigingen aan het dashboard zijn vaak een doorn in het oog. Gaten die achterblijven na het verwijderen van een carkit of krassen door stoten met harde voorwerpen ontsieren het uitzicht. Hier blijft u zich elke keer weer aan storen. Gelukkig kan WellColl ook dit voor u verhelpen. Vakkundig en snel brengen wij uw dashboard middels een professionele dashboard reparatie weer in de originele staat terug. De kosten zijn altijd lager dan het vervangen van het onderdeel.

WellColl kan ook uw autoschade repareren

Let op: bovenstaande dashboard en autostoel reparaties zijn bedoeld voor relatief kleine plekken in het interieur en auto bekleding. Een brandgat van bijvoorbeeld 5cm doorsnede is zeer moeilijk te repareren. In dat soort gevallen adviseren wij om het beschadigde gedeelte te vernieuwen. In onderstaande video's ziet u hoe de reparatie in zijn werk gaat.

De prijs

Voor veel voorkomende kleinere  beschadigingen werken we met vaste prijzen. Klik daarvoor op de button onder aan de pagina.

Echter bij wat grotere of meervoudige beschadigingen kan de prijs van auto interieur reparatie, dashboard reparatie en autobekleding reparatie variëren. Loop daarom bij één van onze 6 vestigingen in Limburg binnen. We maken graag een vrijblijvende kosten opgave voor u.

Kijkt u ook even op de pagina van AAS Dagherstel. Daar staan de meeste kleinere reparaties in een menukaart bij elkaar. Daar staan interieur reparaties bij tegen een vaste prijs, met een heldere omschrijving van de werkzaamheden en resultaat van de reparatie.

Heeft u een schade aan buitenzijde van de auto? Ons schadeherstelbedrijf  en autospuiterij repareert voor verzekeraars, autodealers en particulieren meer dan 13.000 schades per jaar.

bekleding reparatie
dashboard reparatie, auto bekleding reparatie
auto interieur herstellen
interieur reparatie
interieur reparatie
 interieur herstellen auto
interieur reparatie
DSC 6721