Met name kleine beschadigingen aan het interieur  en autobekleding zijn goed te repareren

Brandgaatjes, slijtage plekken in leer, schroef gaatjes in het dashboard enz


De auto bekleding is door dagelijks gebruik aan slijtage onderhevig. Er kan een scheur ontstaan, door een sigaret een brandgat, of de kleurlaag van de lederen autostoel vertoont slijtage plekken. Gelukkig zijn deze euvels in de auto bekleding met onze speciale reparatie methode's meestal goed te verhelpen.

Beschadigingen van een autostoel of deurpaneel ( leer, velours en skai ) worden vaak nog sterker als origineel gerepareerd. Zowel de kleur als het materiaal zijn identiek. Het resultaat is verbluffend. Een brandgat in bijvoorbeeld een autostoel is daarmee snel gerepareerd. Dat kan auto leer zijn of auto stof.

Autostoel repareren

Let op: als het stof van uw autostoel een patroon  ( in meerdere kleuren) heeft is reparatie vaak niet mogelijk. Wat wel goed mogelijk is om de beschadiginge te maskeren. Dit is dan geen 100% reparatie, maar de beschadiging valt dan niet meer of veel minder op. Het enige andere alternatief is de autostoel bekleding te vervangen wat al snel 300- 500 Euro kost. In de foto serie hieronder laten we autostoel zien met een stofmotief welken wij gerepareerd hebben. U kunt hierbij zien dat het eindresultaat niet ontzichtbaar is maar in de meeste gevallen acceptabel. Vraag een en en ander bij ons na.

Dashboard reparatie, autobekleding reparatie

Beschadigingen aan het dashboard zijn vaak een doorn in het oog. Gaten die achterblijven na het verwijderen van een carkit of krassen door stoten met harde voorwerpen ontsieren het uitzicht. Hier blijft u zich elke keer weer aan storen. Gelukkig kan WellColl  ook dit voor u verhelpen. Vakkundig en snel brengen wij uw dashboard middels een professionele dashboard reparatie weer in de originele staat terug. De kosten zijn altijd lager dan het vervangen van het onderdeel.

WellColl kan ook uw autoschade repareren

Let op: bovenstaande reparaties zijn bedoeld voor relatief kleine plekken in het interieur en auto bekleding. Een brandgat van bijvoorbeeld 5cm doorsnede is zeer moeilijk te repareren. In dat soort gevallen adviseren wij om het beschadigde gedeelte te vernieuwen.In onderstaande video's ziet u hoe de reparatie in zijn werk gaat.

De prijs

Voor veel voorkomende kleinere  beschadigingen werken we met vaste prijzen. Klik daarvoor op de button onder aan de pagina.

Echter bij wat grotere of meervoudige beschadigingen kan de prijs van auto interieur reparatie, dashboard reparatie en autobekleding reparatie variëren. Loop daarom bij één van onze 6 vestigingen in Limburg binnen. We maken graag een vrijblijvende kosten opgave voor u.

Kijkt u ook even op de pagina van AAS Dagherstel. Daar staan de meeste kleinere reparaties in een menukaart bij elkaar. Daar staan interieur reparaties bij tegen een vaste prijs, met een heldere omschrijving van de werkzaamheden en resultaat van de reparatie.

Heeft u een schade aan buitenzijde van de auto? Ons schadeherstelbedrijf  en autospuiterij repareert voor verzekeraars, autodealers en particulieren meer dan 13.000 schades per jaar.

bekleding reparatie
dashboard reparatie, auto bekleding reparatie
auto interieur herstellen
interieur reparatie
interieur reparatie
 interieur herstellen auto
interieur reparatie
WellColl is een familiebedrijf met een een zeer brede dienstverlening rondom auto's, caravan & campers en bedrijfsvoertuigen. WellColl is in Limburg de grootste schadehersteller en heeft vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.Onder de vlag van Rentarolla is WellColl actief in autoverhuur en autolease.