AAS Schadeherstel

WellColl is lid van de meest sympathieke schadeketen van Nederland

WellColl Groep maakt deel uit van AAS Schadeherstel, de meest sympathieke  en klant vriendelijkste schadeherstelketen van Nederland. Bij het landelijk gespreide Schadeherstel netwerk van meer dan 90 deskundige schadeherstelbedrijven kunt u terecht voor elke schade aan uw autocaravan, camper, truck, motor of scooter. AAS Schadeherstel behoort tot de grootste schadeherstel ketens in Nederland en ziet het als haar  missie om klanten op ieder moment zo prettig, professioneel en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn op al haar locaties.

De initiatiefnemers van Allround Automotive Solutions, afgekort A.A.S., wilden circa vijftien jaar geleden een onafhankelijk netwerk oprichten waarbij de ondernemer naast de klant centraal staat. Dit gedachtegoed is een succes, vandaag de dag telt AAS  Schadeherstel meer dan 90 aangesloten schadeherstelbedrijven en behoort tot de grootste schadeherstel ketens van Nederland.

Door onszelf continu te optimaliseren willen wij uw wensen en verwachtingen overtreffen. Daar halen wij onze motivatie uit. Hierbij zijn wij een luisterend oor en heldere communicatie is vanzelfsprekend.

Nicole Spenkelink

Directrice van AAS Schadeherstel
Nicole Spenkelink, Directrice van AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel

De sympathiekste schadeherstel keten van Nederland

AAS Schadeherstel en WellColl

WellColl is in Limburg de grootste AAS Schadeherstel deelnemer en met een uitgebreid diensten pakket

WellColl Groep heeft 6 autoschade , ruitschade en caravan schadeherstel vestigingen in Limburg. Deze zijn te vinden in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Dus waar u zelf ook woont in Limburg, binnen 20 minuten bent u op een van onze vestigingen. WellColl heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een totale dienstverlener rondom mobiliteit. Zo heeft WellColl ook een (zakelijke) B2B afdeling voor autoverhuur, autolease, dubbele cabines, bedrijfswageninrichting , koelwagens en voertuigvolgsystemen. Deze afdeling richt zich met name op zakelijke klanten om die met een groot aantal mobiliteitsdiensten te ontzorgen.  Daarnaast is er een speciale afdeling die gericht is op het verfraaien van oppervlakkten, deze noemen we WellColl Special Paints. We noemen ons daardoor terecht een veelzijdige dienstverlener.

Voor u als klant is het verder nog van belang dat de AAS Schadehersel en dus ook WellColl met meer dan 95% van de verzekeraars een samenwerking heeft en er dus geen extra eigen risico zal ontstaan als u uw auto bij ons laat repareren. Dat is wel zo fijn.

AAS Schade is er ook voor de franchise nemers

Voor de franchisenemers zijn er natuurlijk ook voordelen. Zo onderhandelt AAS Schade met verzekeraars en andere opdrachtgevers over landelijke contracten ten behoeve van schadesturing, bundelt de inkoop van ondernemers om te komen tot gunstigere condities, en organiseert bijeenkomsten om het kennis niveau van ondernemers en medewerkers op peil te houden.

De klanttevredenheid wordt gemeten via het platform tevreden.nl.

Kernwaarden van AAS Schadeherstel en WellColl

ONTZORGEN
0%
ALS U AUTOSCHADE, RUIT OF CARAVAN SCHADE HEEFT WILT U SNEL EN ZONDER GEDOE GEHOLPEN WORDEN. ONZE REPARATEURS WETEN DAT.
KLANTGEDREVEN
0%
WAT WIJ WILLEN IS DAT U TEVREDEN BENT, OVER DE REPARATIE ZELF EN OVER DE AFHANDELING. PUNT!
VAKMANSCHAP
0%
WIJ DOEN GEWOON WAAR WE GOED IN ZIJN, EN DAT IS HET REPAREREN VAN AUTOSCHADE, RUITSCHADE EN CARAVANSCHADE. WIJ ZIJN GOED OPGELEID EN ZIEN HET BELANG VAN TRANSPARANTE COMMUNICATIE.
BETROKKEN
0%
ONS ONDERNEMERSCHAP ZIEN WE OOK ALS VERANTWOORDELIJKHEID NAAR ONZE MEDEWERKERS, ONZE SOCIALE OMGEVIND EN MOEDER AARDE.T.

Kijk ook eens naar onze dagherstel reparaties

Deze zijn speciaal voor kleinere schades als u die zelf moet betalen