WellColl Groep maakt deel uit van AAS Schadeherstel, de meest sympathieke  en klant vriendelijkste schadeherstelketen van Nederland. Bij het landelijk gespreide Schadeherstel netwerk van meer dan 90 deskundige schadeherstelbedrijven kunt u terecht voor elke schade aan uw auto, caravan, camper, truck, motor of scooter. AAS Schade behoort tot de grootste schadeherstel ketens in Nederland en ziet het als haar  missie om klanten op ieder moment zo prettig, professioneel en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn op al haar locaties.

Door onszelf continu te optimaliseren willen wij uw wensen en verwachtingen overtreffen. Daar halen wij onze motivatie uit. Hierbij zijn wij een luisterend oor en heldere communicatie is vanzelfsprekend.

AAS Schadeherstel en WellColl

WellColl Groep heeft 6 autoschade , ruitschade en caravan schadeherstel vestigingen in Limburg. Deze zijn te vinden in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Dus waar u zelf ook woont in Limburg, binnen 20 minuten bent u op een van onze  vestigingen.

WellColl heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een totale dienstverlener rondom mobiliteit. Zo heeft WellColl ook een (zakelijke) B2B afdeling voor autoverhuur, autolease,  dubbele cabines, bedrijfswageninrichting , koelwagens en voertuigvolgsystemen. Deze afdeling richt zich met name op zakelijke klanten om die met een groot aantal mobiliteitsdiensten te ontzorgen. We noemen ons daardoor terecht een veelzijdige dienstverlener.

AAS Schade is er ook voor de franchisenemers

Voor de franchisenemers zijn er natuurlijk ook voordelen. Zo onderhandelt AAS Schade met verzekeraars en andere opdrachtgevers over landelijke contracten ten behoeve van schadesturing, bundelt de inkoop van ondernemers om te komen tot gunstigere condities, en organiseert bijeenkomsten om het kennis nivo van ondernemers en medewerkers op peil te houden.

In Limburg is AAS Schade veruit de grootste schadeherstel keten. U hoeft dus nooit ver te rijden om een AAS Autoschade vestiging te komen. Daarnaast voeren de meeste AAS autoschade bedrijven naast schadeherstel veelal nog andere diensten. Optimaal dus voor one stop shopping.

Historie

De initiatiefnemers van Allround Automotive Solutions, afgekort A.A.S., wilden circa vijftien jaar geleden een onafhankelijk netwerk oprichten waarbij de ondernemer naast de klant centraal staat. Dit gedachtegoed is een succes, vandaag de dag telt AAS  Schadeherstel meer dan 90 aangesloten schadeherstelbedrijven en behoort tot de grootste schadeherstel ketens van Nederland.

Kernwaarden

ONTZORGEN
0%
Als u autoschade, ruit of caravan schade heeft wilt u snel en zonder gedoe geholpen worden. Onze reparateurs weten dat.

KLANTGEDREVEN
0%
Wat wij willen is dat u tevreden bent, over de reparatie zelf en over de afhandeling. Punt!

VAKMANSCHAP
0%
Wij doen gewoon waar we goed in zijn, en dat is het repareren van autoschade, ruitschade en caravanschade. Wij zijn goed opgeleid en zien het belang van transparante communicatie.

BETROKKEN
0%
Ons ondernemerschap zien we ook als verantwoordelijkheid naar onze medewerkers, onze sociale omgevind en moeder aarde.

Deel deze pagina over AAS Schadeherstel

WellColl Groep is er trots op deel uit te maken van AAS Schadeherstel, de meest sympathieke schadeherstel keten van Nederland.  Sympathiek zowel voor de klant als wel de ondernemer!! Onze samenwerking met andere ondernemers zorgt ervoor dat WellColl Groep haar kennis op het vlak van schadeherstel en de markt erom heen continu op peil houdt.