Vuile auto bekleding reinigen

Na jaren van gebruik is een auto bekleding vaak wat vervuilt

Image

Soort beschadiging
Vuile bekleding.

Beschrijving beschadiging
Een vlekje in uw bekleding kunt u prima zelf verwijderen. Voor het verwijderen van grotere of meerdere vlekken is vaak een dieptereiniging van de bekleding nodig. Bij een oppervlakkige reiniging blijven namelijk zeepresten aanwezig in de bekleding. Dit trekt helaas weer vuil aan. Heeft u vuile bekleding in uw auto? Tijd voor een professionele schoonmaak. 

Grootte van de beschadiging
De meeste vlekken zijn verdwenen na de professionele reiniging door uw A.A.S. Schadehersteller. We kunnen helaas geen100% garantie bieden dat de vlekken voor altijd verdwenen zijn. Soms zijn deze erg hardnekkig of blijven ze deels zichtbaar. Graag vernemen we van u of u denkt dat er soortgelijke hardnekkige vlekken aanwezig zijn. Wij geven u een eerlijk advies over wat u wel en niet kunt verwachten. 

Beschrijving van het herstel
De voorstoelen en achterbank worden zorgvuldig gereinigd met een dieptereiniger. De reiniger zorgt ervoor dat het vuil wordt losgeweekt en weggezogen. Het reinigingsmiddel wat hierbij wordt gebruikt, wordt met hoge druk in de bekleding gebracht. Hierdoor worden de dieper liggende vlekken ook verwijderd. 

Tarief inclusief BTW
90 euro.

Maximale reparatietijd
1,5 uur.

Garantie
Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met WIFI of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één voor u klaar.

Extra's
Bij dieptereiniging verdwijnen ook de vieze luchtjes die de vlekken veroorzaken. Wilt u alle nare geurtjes uit uw auto laten verdwijnen, dan is de combinatie waarbij de bekleding wordt gereinigd en een ozon-generator wordt ingezet een ultieme oplossing. Deze combinatie bieden wij aan voor een totaalbedrag van 150 euro.

Lederen bekleding kunt u prima zelf behandelen en reinigen met speciale producten voor leer. Deze zijn verkrijgbaar in supermarkten. Mocht u toch overwegen om dit over te laten aan uw A.A.S. schadehersteller, dan kan dat uiteraard. Informeer vrijblijvend naar de kosten.