Ster in de voorruit

Met onze UV hars snel en goedkoop gerepareerd

Image

Soort beschadiging
Ster in de voorruit.

Beschrijving beschadiging
Een opvliegend steentje of een klein hard voorwerp kan een beschadiging/sterretje in je voorruit veroorzaken. Als het sterretje in het gezichtsveld zit, kan dat best hinderlijk zijn. Onze concurrenten vertellen vaak dat een sterretje levensgevaarlijk kan zijn. Echter, de ruit kan er niet uitvallen omdat een voorruit tegenwoordig bestaat uit twee lagen glas met een folie ertussen. Een sterretje zit meestal in de buitenste laag. De andere glaslaag en de folie zorgen ervoor dat de ruit niet versplintert. Het sterretje kan wel uitlopen tot een scheur die hinderlijker is dan het sterretje. Hoewel de kans daarop niet groot is, adviseren wij wel direct te kiezen voor het repareren van het sterretje.

Grootte van de beschadiging
Het sterretje mag niet groter zijn dan een 2 euromuntstuk.

Beschrijving van het herstel
Nadat het sterretje zorgvuldig is gereinigd, wordt deze door middel van hars gevuld. Vervolgens wordt het hars gedroogd met speciaal UV-licht en het glas waar het sterretje heeft gezeten gepolijst.

Prijs inclusief BTW
60 euro.

Maximale reparatietijd
30 minuten.

Garantie
Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met WIFI of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één voor u klaar.

Extra's
Een eventueel 2e sterretje repareren wij gratis voor u! Controleer wel of een sterretje niet wordt vergoed door uw verzekeraar. Bij veel verzekeraars is dat namelijk zo. Uiteraard willen wij dit ook voor u navragen bij uw vezekeraar.