Nare Luchtjes


Image

Soort beschadiging
Nare luchtjes .

Beschrijving beschadiging
Nare luchtjes in je auto, veroorzaakt door huisvuil, huisdieren, sigaretten, schimmels of andere (industriele) vervuiling. Helaas verdwijnen deze geurtjes niet door één dag de ramen open te laten. 

Grootte van de beschadiging
De bron van de verontreiniging die de luchtjes veroorzaakt, dient uiteraard verwijderd te worden. Verder krijgt u maximaal effect als ook het interieur gestofzuigd en gereinigd is. Dan bent u 100 % verzekerd van een fris klimaat in uw auto! 

Beschrijving van het herstel
Alle soorten nare geurtjes worden zonder chemicalien definitief verwijderd inclusief schimmels door de ozon-generator. Deze wordt 8 uur in uw auto geplaatst. De zuurstof in de auto wordt hiermee omgezet in ozon waardoor alle bacterien gedood worden en nare luchtjes verdwijnen. Geheel geurloos. Na de behandeling blijft er zuivere zuurstof over. 

Meer informatie over de ozonbehandeling vindt u hier.

Tarief inclusief BTW
75 euro.

Maximale reparatietijd
8 uur.

Garantie
Niet van toepassing.

Hoe kan het wachten worden verzacht?
Maak gerust gebruik van onze werkplek met WIFI of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één de hele werkdag voor u klaar.

Extra's
Ultrafris? Kies dan voor de combinatie van deze dienst inclusief de reiniging van de bekleding voor een totaalbedrag van 150 euro.