Parkeerdeukje? Een klein deukje zonder lakschade uit auto halen

Met de uitdeuken zonder lakschade techniek ( uitdeuken zonder spuiten ) verwijderen we een parkeerdeukje in uw auto tegen lage kosten


parkeer deukjes uit auto halen

Parkeerdeukjes of kleine deukjes ontstaan vaan door het onvoorzichtig openen van de deuren van de auto die naast u parkeert. Geraakt worden door een winkelkarretje of fietser. Of bij het inladen van de boodschappen in uw auto. In deze gevallen spreken wij van een klassiek 'Parkeerdeukje'. Dit zijn deukjes zonder lakschade waarbij de lak duidelijk niet is beschadigd (geen witte of grijze onderlaag zichtbaar).

De grootte van de beschadiging van het parkeerdeukje mag maximaal een grootte hebben van een 2 euro muntstuk. Grotere deuken kunnen in sommige gevallen ook hersteld worden, echter geldt daar een meerprijs voor. De kosten kunt u bij onze schade experts opvragen.

Een klein deukje in uw auto herstellen we snel en goedkoop

Bij uitdeuken zonder lakschade kunnen we middels speciale gereedschappen en technieken snel repareren.

Beschrijving van het uitdeuken zonder spuiten ten behoeve van het verwijderen van een parkeer deukje

In de loop van de jaren zijn er nieuwe technieken ontwikkeld om het zogenaamde uitdeuken zonder spuiten mogelijk te maken.  Er vanuitgaande dat de lak niet beschadigd is kunnen de kosten van de reparatie laag gehouden worden.

Met speciaal gereedschap wordt het kleine deukje uitgedeukt, zonder dat hierbij de lak aangetast wordt. Bij dit uitdeuken wordt een special LED lamp op een statief gebruikt die door spiegeling in het oppervlak het deukje beter zichtbaar maakt.

Dit wordt uitdeuken zonder spuiten of restylen genoemd. Door van binnenuit volgens een vaststaand patroon druk uit te oefenen op het  kleine deukje, verdwijnt deze beetje bij beetje, totdat de deuk volledig uit de auto verdwenen is.  Helaas kunnen niet alle parkeerdeukjes of andere deukjes via bovenstaande techniek eruit gehaald worden. Soms kan de hersteller er niet bij met zijn gereedschap of zit er een hard deel achter de deuk of deukjes waardoor er geen ‘deukmassage’ mogelijk is. Bijvoorbeeld bij het handvat of rondom de dop van de benzinetank. Ook kunnen deukjes die zich op een vouwlijn bevinden  niet gerepareerd worden met deze techniek. De kosten van uitdeuken zonder spuiten vallen erg mee ten opzichte van een traditionele reparatie.

Meer achtergrond informatie over uitdeuken zonder spuiten en kosten vindt u hier.


Wat zijn de kosten voor het verwijderen  van een  klein deukje of een parkeerdeukje uit een auto?

De prijs voor het verwijderen van een parkeerdeukje is 75 euro inc BTW

Maximale reparatietijd kleine parkeer deukjes

De hersteltijd per klein deukje is circa 30 minuten. reparatietijd.

Garantie

Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Extra's

Maak gerust gebruik van onze werkplek met WIFI of vraag naar onze leenfiets! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één voor u klaar.

 

Wachtverzachters

De kosten voor een eventueel 2e deukje uitdeuken zijn 25 euro inclusief BTW.

In het AAS Dagherstel programma zijn een groot aantal reparaties aan en in uw auto opgenomen met lage prijzen.

 

Snel en goedkoop verwijderen we ontsierende deukjes

Klaar terwijl u wacht

Uw auto ziet weer als nieuw uit

Spuiten is veel duurder, en alleen nodig bij grotere beschadigingen

WellColl is een Limburgs familiebedrijf met een een zeer brede dienstverlening rondom auto's, caravan & campers en bedrijfsvoertuigen. WellColl is in Limburg de grootste schadehersteller en heeft vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Onder de vlag van Rentarolla is WellColl actief in autoverhuur en autolease.