Deuk reparatie

Prijzen voor 3 verschillende deuken qua grootte

Image

Soort beschadiging
Deuk.

Beschrijving beschadiging
Een deuk die zich NIET bevindt op zogenaamde "liggende" delen zoals een kofferbakdeksel, motorkap of dak.

Beschrijving van het herstel
Het beeld dat bij een kleine schade een groot van de auto gespoten moet worden, is in de meeste gevallen niet juist. Vaak volstaat het alleen herstellen en spuiten op de plek van de deuk of kras. Een snellere en voordeligere methode dan traditioneel herstel. Dit noemen we spotrepair. We herstellen eerst de deuk, daarna wordt de plek geschuurd en voorzien van een nieuwe grondlaak en laklaag. Vervolgens wordt de plaats waar de schade zat zorgvuldig gepoetst.

De technische achtergrond informatie over uitdeuken vindt u hier.

Prijzen inclusief BTW

Deuk maximaal 10cm kost 219 Euro

Deuk maximaal 20cm kost 329 Euro

Deuk maximaal 30cm kost 419 Euro

* Indien de auto voorzien is van metallic lak, raden wij een extra handeling aan om kleurverschil van de lak te voorkomen. Deze extra handeling noemen wij in vaktermen uitspuiten. Dit houdt in dat naast de plek waar de schade zit, ook dat deel wordt overgespoten (voorzien van een nieuwe laklaag). De kosten daarvoor zijn 100 euro inclusief BTW per deel. Alleen bij metallic lak is deze extra handeling nodig. Hoe zie je of je auto metallic lak heeft? Als je auto in de zon staat of als je een spiegeltje naast je auto houdt en je ziet glinsters in je lak zitten, heb je metallic lak. Weet je het niet zeker? Vraag het je A.A.S. schadehersteller. Hij kan jou altijd helpen!

Maximale reparatietijd

Deuk maximaal 10cm: 2,5 uur

Deuk maximaal 20cm: 3,5 uur

Deuk maximaal 30cm: 4 uur.

Garantie
Op alle reparaties verlenen wij vier jaar Focwa garantie.

Wachtverzachters
Maak gerust gebruik van onze werkplek met wifi of vraag naar onze leenfiets om snel even een boodschap te kunnen doen! Wilt u toch een vervangende auto? Voor 25 euro inclusief BTW staat er één de hele werkdag voor u klaar!