AAS Dagherstel

Kleine schade herstellen = smart repair

Als u de auto schadereparatie c.q. autoschade aan uw auto zelf gaat of moet betalen, dan zijn deze kosten een behoorlijke aanslag op uw budget. Vandaar dat WellColl Groep graag met u meedenkt hoe de schade zo goed en zo gunstig mogelijk gerepareerd kan worden. Namelijk met onze AAS Dagherstel  reparatie menukaart voor uitgekiende kleine reparaties aan uw auto. Met slimme technieken zoals uitdeuken zonder spuiten (restylen), spotrepair (bumper spuiten) en kunststof bumper reparatie kunnen onze specialisten snel en budgetvriendelijk repareren. Uiteraard blijft de kwaliteit gewaarborgd. De innovatieve techniek uitdeuken zonder spuiten wordt toegepast bij het herstellen van diverse kleine deukjes zonder lakschade als gevolg van bijvoorbeeld parkeer-, transport- en hagelschade.

Dankzij de spotrepair techniek is het in veel gevallen mogelijk om een kleine lakbeschadiging aan uw auto (bumpers) zoals gebruikers krassen, schaafkrassen en steenslag te repareren zonder dat het gehele onderdeel gespoten hoeft te worden. We spreken van spotrepair indien het totaal te spuiten oppervlak niet groter is dan een A4-tje. Anders spreken we van een deelreparatie. De spotrepair prijzen vindt in in het onderstaand menu terug.

Krassen en beschadigingen aan kunststof onderdelen, zoals de auto bumper en de grille, kunnen wij vaak repareren. Deuken, krassen, scheuren en gaten worden dan onzichtbaar hersteld met kunststof reparatie. De auto onderdelen hoeven dus niet vervangen te worden. Dit levert meestal een grote besparing op en dus hoeft autoschade niet veel te kosten. Kleinere beschadigingen aan bekleding en dashboard kunnen we repareren met speciale reparatie technieken. Dat kan voor textiel, leer, skai en plastics.

Heeft u koplampen die dof zijn geworden, dan kunnen we deze prijsgunstig voor uw polijsten. Ze zien dan weer uit als nieuw. Ook velgen met stoeprandschade kunnen we repareren. Dit doen wij in heel Limburg op 6 locaties in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.

Het volledige overzicht aan goedkope reparaties is vastgelegd in onderstaande menukaart.

(Parkeer) deukje

Uitdeuken zonder lakschade
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een of meerdere kleine parkeerdeukjes dan is onze uitdeuken zonder spuiten techniek ideaal. Daarmee verwijderen we goedkoop kleine deukjes uit uw auto. U zult hierover tevreden zijn want uw auto staat er dan weer zonder parkeerdeukjes mooi op.

Klik voor prijs €75Klein deukje verwijderen met uitdeuken zonder spuiten

Ondiepe krassen

Krassen kunnen we verwijderen met polijsten
Ondiepe kras  krassen

Heeft u een of meerdere ondiep krassen in een klein gebied dan kunnen dat snel en goedkoop voor u repareren. Met onze speciale polijst machines en polijst pasta's in diverse fijnheidsgraden lossen uw probleem snel op. De ondiepe kras is snel verwijderd.

Klik voor prijs €40Met polijsten verwijderen we ondiepe krassen

Diepe kras(sen)

Met een spotrepair repareren we diepe krassen
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten
Heeft u enkele krassen binnen een gebied van een A4 en niet op een liggend deel? We kunnen dan met de spotrepair reparatie methode dit snel en relatief goedkoop voor u repareren.
Klik voor prijs €175Voor het repareren van diepe krassen gebruiken we spotrepair

Deuk max. 10 cm

Deuk repareren door deelreparatie
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten
Heeft u een deuk die zich NIET bevindt op zogenaamde "liggende" delen zoals een kofferbakdeksel, motorkap of dak? Is deze kleiner dan 10cm? Dan kunnen we met deze methode snel en goedkoop repareren. LET OP: bij metallic lak moet er om kleurverschil te vermijden een aangrenzend plaatwerk deel mee gespoten worden.
Klik voor prijs €219Een deuk repareren kleiner dan 20cm

Deuk max. 20 cm

Deuk repareren door deelreparatie
Ondiepe kras  krassen

Heeft u een deuk die zich NIET bevindt op zogenaamde "liggende" delen zoals een kofferbakdeksel, motorkap of dak? Is deze kleiner dan 20cm? Dan kunnen we met deze methode snel en goedkoop repareren. LET OP: bij metallic lak moet er om kleurverschil te vermijden een aangrenzend plaatwerk deel mee gespoten worden.

Klik voor prijs €329Een deuk repareren tussen 20-30 cm groot

Deuk max. 30 cm

Deuk repareren door deelreparatie
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een deuk die zich NIET bevindt op zogenaamde "liggende" delen zoals een kofferbak deksel, motorkap of dak? Is deze kleiner dan 30cm? Dan kunnen we met deze methode snel en goedkoop repareren. LET OP: bij metallic lak moet er om kleurverschil te vermijden een aangrenzend plaatwerk deel mee gespoten worden.

Klik voor prijs €419Grote deuken repareren.

Bumperbeschadiging krassen

Krassen verwijderen: spotrepair bumper
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten
Heeft u een kras op de bumper die niet groter is dan 20cm? We kunnen deze goedkoop en effectief repareren met een spotrepair. Daarmee verwijderen we een kras of krassen eenvoudig
Klik voor prijs €175Krassen verwijderen op een bumper

Bumperbeschadiging hoek

Bumper repareren door deelreparatie

Ondiepe kras  krassen

Heeft u een deuk op de hoek van de bumper en die deuk is kleiner dan 5cm?

Dan kunnen we met een deelreparatie de deuk in de bumper herstellen

Klik voor prijs €219 Bumper reparatie

Bumperbeschadiging deuk

Deuk van maximaal 15 cm repareren
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een deuk ergens op de bumper die niet groter is dan 15cm?

Dan kunnen we deze goed repareren met een deelreparatie

Klik voor prijs €419Herstellen van ee deuk kleiner dan 15cm

Ster in voorruit

Repareren door UV hars injectie
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten
Het komt heel vaak voor. Door steenslag heeft u een sterretje in de voorruit. Als u deze niet laat repareren dan is de kans groot dat de ster vroeg of laat scheurt. Dan ontstaan hoge kosten omdat de voorruit dan vervangen moet worden.
Klik voor prijs €60Klaar terwijl u wacht

Auto velgen reparatie

Beschadigde licht metalen velgen
Ondiepe kras  krassen

Door stoeprandschade, steenslag or corrosie  beschadigen uw mooie velgen. Dit is te veelal te repareren maar hangt wel samen met het soort velg. Met het velgen herstel kunt u weer mooi voor de dag komen.

Klik voor prijs €110Velg reparatie is goedkoper dan vernieuwen

Auto dashboard reparatie

Als uw dashboard of deurpaneel beschadigd is
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Is uw dashboard of deurpaneel  van uw auto ergens door beschadigd en stoort u zich eraan? Niet al te grote beschadigingen in kunststof met een structuur  of glad kunnen onze vakmensen repareren.

Klik voor prijs €135Voor het repareren van het dashboard

Auto bekleding repareren

Autostoel reparatie:brandgaten, scheuren,slijtage
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Zit er een scheur in een stoel? Is er een brandgat. Heeft uw auto lederen bekleding en zijn er slijtage plekken waar de kleur van het leer aan het verdwijnen is? Deze ontsierende dingen kunnen we repareren met onze auto interieur reparatie technieken.

Klik voor prijs €135Klaar terwijl u wacht

Koplampen polijsten

Bij doffe koplampen of vergeling
Ondiepe kras  krassen

Door de UV straling van het zonlicht wordt de bovenste laag van een koplamp aangetast. Deze vormt een craquelé laag en vergeeld. We verwijderen deze bovenste laag, polijsten de koplampen en brengen vervolgens een nieuwe beschermde laag aan.

Klik voor prijs €90U herkent u auto niet meer terug

Autobekleding reinigen

Als deze erg vervuild is
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Na verloop van tijd vervuild de interieur bekleding van uw auto door atmosferisch vuil, roken, knoeien met eten enzovoort. Wilt u weer een schoon interieur dan regelen wij dat voor u.

Klik voor prijs €90Alles weer lekker fris

Auto lak polijsten

De doffe lak van uw auto gaat weer stralen
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Door het gebruik van de auto, het wassen van de auto en de weersinvloeden ontstaan er miljoenen kleine krasjes op het oppervlak waardoor een de lak minder glanst. Een andere probleem bij auto's met een unikleur kan het verkrijten van de lak zijn.In beide gevallen kunnen we auto in zijn geheel polijsten

Klik voor prijs €250Klaar terwijl u wacht

Extra glans op uw auto

Ook uw auto zal het waarderen
Ondiepe kras  krassen

Met nano coating beschermen we uw auto snel en langdurig

Klik voor prijs €15Glans en bescherming voor uw auto

Nare luchtjes

Met onze ozon behandeling ruikt weer alles fris
Parkeerdeukje uitdeuken zonder spuiten

Door roken en dieren in de auto kunnen er nare luchtjes ontstaan in de auto. Met een ozon behandeling ruikt een auto weer fris. Wel belangrijk is om eerst ook de oorzaak aan te pakken en het interieur te reinigen.

Klik voor prijs €75Alles weer lekker fris