Autoschade Roermond


Wilt u een professioneel autoschadebedrijf inschakelen omdat u autoschade hebt opgelopen in de omgeving van Valkenburg? Dan is WellColl Groep de specialist waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u terecht voor professioneel autoschadeherstel en diverse andere diensten omtrent mobiliteit. Wij beschikken over meerdere vestigingen door heel Limburg.

Autoschade opgelopen in Valkenburg? Laat het direct herstellen!

Natuurlijk kunt u WellColl Groep, gevestigd op meerdere plekken in Limburg, waaronder in de omgeving van Valkenburg, inschakelen voor de standaard diensten omtrent autoschade. Denk bijvoorbeeld aan:

Wij helpen u altijd, onafhankelijk van welk merk auto u rijdt. Maar u kunt bij ons ook terecht voor diverse andere diensten. Zo beschikken wij over onze eigen camper- en caravanservice, waar u voor diverse soorten reparaties en schoonmaakmogelijkheden terecht kunt. Ook kunt u ons inschakelen voor autocleaning, oldtimerrestauratie, auto-aanpassingen, voertuigvolgsystemen, bedrijfswageninrichtingen, autoverhuur, kentekens overzetten en designspuiten.

Vervangend vervoer nodig?

Besluit u uw personenauto, bedrijfswagen, caravan of camper langs te brengen bij WellColl Groep, maar heeft u vervangend vervoer nodig? Dat regelen we dit direct voor u. Wij nemen u alle zorg uit handen. Dat betekent dat we de reparatie van autoschade in Valkenburg geheel voor u regelen, maar we ook de afhandeling doen met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 088 – 758 08 10.

Autoschade Maastricht Medewerkers
Autoschade Maastricht Werkplaats
Autoschade Roermond Receptie
[cs_x_button_perceptive type=”modern” shape=”rounded” size=”regular” custom_colors=”true” block=”true” icon_toggle=”true” invert=”false” icon_animation=”zoom” icon_placement=”before” icon_type=”automobile” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” link_url=”https://wellcoll.nl/vestiging-roermond” link_new_tab=”true” bg_color=”hsl(31, 86%, 47%)” orientation=”right” group_single=”Registered” groups_enable=”false” group_member=”groups_member” drip_enable=”false” drip_type=”join” drip_hide_days=”0″ drip_days=”0″ drip_visibility=”after” drip_advanced=”false” button=”1″ text_shadow=”true”]Naar contactpagina WellColl Roermond[/cs_x_button_perceptive]

Autoschade Roermond ook voor verhaalschade en WA schade

 

Bij een WA verhaal schade kunt bij ons terecht voor een officiele audatex expertise taxatie, die u nodig heeft voor het verhalen van uw autoschade. Wij kunnen, als de schade door een ander is veroorzaakt,  met onze verhaalschade service u zelfs het hele proces uit handen nemen. Dat is makkelijk en vertrouwd. U kunt dan van ons een inlog code zodat u op internet online de status en voortgang kunt blijven volgen. Als het schadebedrag is betaald nemen wij weer met u contact op om de auto in te plannen voor reparatie.

In de meeste gevallen heeft u recht op vervangend vervoer. U bent van harte welkom bij Autoschade Roermond.

Wilt u weten waar WellColl u nog meer mij van dienst kan zijn dan klik boven aan in het menu op services, waarna u kunt keuze kunt maken.

Ook kunt naar de sitemap gaan voor een totaal overzicht.