Nieuws
22 april, 2015

Autoschade Midden-Limburg wordt WellColl Weert


Sittard, april 2015
WellColl Groep neemt Autoschade Midden Limburg over.

WellColl Groep, met Autoschade bedrijven in Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Sittard, heeft branchegenoot Autoschade Midden-Limburg in Weert overgenomen.

Het bedrijf zal verder gaan onder de naam WellColl Weert.

Met deze overname breidt WellColl Groep haar werkgebied naar Midden-Limburg uit.

 

 

WellColl Weert

 

Fred Collé, Algemeen Directeur van WellColl:
“De overname van Autoschade Midden Limburg past in onze strategie die gericht is op het creëren van schaal- en synergievoordelen binnen autoschadeherstel en het uitbreiden van het werkgebied voor onze B2B-tak. We kunnen ons nu nog beter profileren als sterke regionale mobiliteitspartner. Edwin Dirks, de huidige Directeur, blijft aan het bedrijf verbonden als vestigingsverantwoordelijke. Dat is essentieel voor ons toekomstig succes.”


Edwin Dirks, Vestigingsverantwoordelijke:
“In de huidige markt is het steeds moeilijker om als zelfstandig opererend bedrijf renderend te zijn. Door de synergievoordelen die nu behaald worden en een verandering in de kostenstructuur is de toekomst van het bedrijf zeker gesteld. Als grootste speler op het gebied van autoschadeherstel in de regio Weert breiden wij ook nog eens ons dienstenpakket verder uit. Binnen WellColl Groep verrichten we namelijk meer dan alleen autoschadeherstel.”

WellColl Groep heeft Autoschade-vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. Sinds 1952 is WellColl uitgegroeid tot een sterke regionale speler in Zuid- en Midden-Limburg die specialist is in diverse mobiliteitsdiensten, waaronder: autoschadeherstel, ruitreparatie en -vervanging, caravan- en camperservice, autobelettering, bedrijfswageninrichting, TomTom Telematics, Fleetport poolbeheer, oldtimerrestauratie en RentaRolla Autoverhuur.

Update juni 2016

 

In 2016 heeft WellColl ook een locatie geopend in Roermond. Hierbij is dezelfde strategie de leidraad.  Daarmee is een homogeen werkgebied ontstaan van Maastricht tot Weert.