Autoschade Deurne

Heeft u autoschade opgelopen en woont u in de omgeving van Deurne? Kom dan eens langs bij WellColl Groep. Wij zijn een professioneel autoschadebedrijf met diverse vestigingen in Limburg, bijvoorbeeld in de omgeving van Deurne, dat u kan helpen bij schadeherstel aan uw personenauto, bedrijfswagen, camper of caravan.

Autoschade aan personenauto, camper, caravan of bedrijfswagen snel opgelost door specialist in schadeherstel in omgeving Deurne

Door de snelle werkwijze van WellColl Groep is autoschade aan uw personenauto, camper, caravan of bedrijfswagen in de omgeving van Deurne zeer snel opgelost. Wij werken namelijk uitsluitend met echte specialisten en aan de hand van specialistische technieken. Zo kunt u bij ons gemakkelijk deukjes laten uitdeuken zonder spuiten en krasjes met spotrepair laten repareren. Overigens kunt u ons niet alleen inschakelen voor schadeherstel, WellColl Groep is dé veelzijdige mobiliteitspartner in de omgeving van Deurne. Tegenwoordig leveren wij een diversiteit aan diensten bij al onze vestigingen in Limburg. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij WellColl Groep terecht voor:

  • Ruitreparatie
  • Bedrijfswageninrichting
  • Auto-aanpassingen
  • Autoverhuur
  • Autobelettering
  • Oldtimerrestauratie

Kostenbesparend en met aandacht voor het milieu

Bij WellColl Groep hechten wij grote waarde aan kwalitatief goed werk met aandacht voor het milieu. Zo nemen wij alle zorg uit handen wanneer u autoschade heeft opgelopen en WellColl Groep inschakelt voor schadeherstel in de omgeving van Deurne. Wij repareren niet alleen, wij zorgen ook voor de afhandeling met de verzekeraar. Heeft u geen vervangend vervoer? Ook daar zorgen wij voor. Schadeherstel uit laten voeren? Bel naar 088 – 758 08 50. Dan plannen we direct een afspraak in.

Autoschade Roermond ook voor verhaalschade en WA schade

Bij een WA verhaal schade kunt bij ons terecht voor een officiele audatex expertise taxatie, die u nodig heeft voor het verhalen van uw autoschade. Wij kunnen, als de schade door een ander is veroorzaakt,  met onze verhaalschade service u zelfs het hele proces uit handen nemen. Dat is makkelijk en vertrouwd. U kunt dan van ons een inlog code zodat u op internet online de status en voortgang kunt blijven volgen. Als het schadebedrag is betaald nemen wij weer met u contact op om de auto in te plannen voor reparatie.

In de meeste gevallen heeft u recht op vervangend vervoer. U bent van harte welkom bij Autoschade Roermond.

Wilt u weten waar WellColl u nog meer mij van dienst kan zijn dan klik boven aan in het menu op services, waarna u kunt keuze kunt maken.

Ook kunt naar de sitemap gaan voor een totaal overzicht.