Autobelettering

Auto belettering
We doen het al jaren, in combinatie met schadeherstel. Maar we bieden ook het hele pakket aan: van ontwerp tot uitvoering. WellColl vertaalt elke huisstijl naar een belettering op maat voor bedrijfsauto of compleet wagenpark. Want autobelettering is nog steeds de meest effectieve en kostengunstige reclame-uiting.

Carwrap
Onze medewerkers zijn ook specialisten in het aanbrengen van een volledige car wrap, waarbij de hele auto met folie wordt ingepakt.

Tinten autoruiten
Bovendien bent u voor het blinderen bij ons aan het juiste adres.

In ons bedrijf werken we vanuit een plezierige werksfeer, omdat dit in onze visie onze befaamde topkwaliteit en service op lange termijn waarborgt. Met vestigingen in Heerlen-Hoensbroek, Kerkrade-Landgraaf, Maastricht, Sittard-Geleen en Weert bereikt WellColl ook voor auto belettering een volledige dekking van de regio Limburg.


Mobiel visitekaartje

Uw wagenpark is het mobiel visitekaartje van uw bedrijf. Met een representatieve autobelettering maakt u overal en altijd reclame. Bovendien is deze vorm van reclame meestal effectiever en daardoor uiteindelijk goedkoper dan andere media. Uiteraard is het dan wel zaak dat u de juiste partner kiest.

Of het nu gaat om een heel wagenpark of om één auto, u bent bij ons aan het beste adres. Van ontwerp tot realisatie, van Fiat 500 tot vrachtwagen, van standaard autobelettering tot carwrapping (geheel of gedeeltelijk inpakken van de auto met folie). Aan de hand van uw huisstijl maken we een volledig ontwerp voor uw wagenpark. Ook nemen we een bestaand ontwerp over en werken het volledig uit. Met onze professionele apparatuur zijn we u snel en vakkundig van dienst.
Uiteraard verzorgen wij ook de reparatie en vervanging van uw auto belettering in combinatie met autoschade door heel Limburg in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.


Belettering en schade

Wanneer u autoschade heeft en de belettering is ook beschadigd, dan kan WellColl de vervanging daarvan verzorgen. Als wij in het bezit zijn van het originele ontwerp van de belettering kunnen wij dit professioneel uitvoeren.

De oude belettering wordt verwijderd met behulp van een caramelschijf  of met föhnen. Dit is een precies werkje, omdat ook de achterblijvende lijmresten volledig verwijderd moeten worden.

Als de auto gespoten wordt, brengen we de belettering ongeveer een week later aan. Dit in verband met het uitharden van de lak. Hiermee voorkomen we dat er blaasjes onder de folie ontstaan of dat bij het verwijderen van de belettering na enkele jaren de lak ook afbladdert.

Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, wordt het vervangen van de belettering geheel, gedeeltelijk of niet vergoed. Het is daarom van belang om dit bij u verzekeringsmaatschappij na te vragen.

Garantie

Autobelettering
WellColl gebruikt alleen hoogwaardige materialen, zodat onze kwaliteit altijd gegarandeerd is. Afhankelijk van de toegepaste folie krijgt u tot 8 jaar garantie op de duurzaamheid. U bent dus jarenlang verzekerd van perfect uitgevoerde belettering.

Autoruiten tinten
Er zit 7 jaar fabrieksgarantie op de kwaliteit van onze folies. De windowfilms hebben een anti-kras hardcoat toplaag die garant staat voor jarenlang helder kijkplezier. Een kwaliteitsproduct komt echter pas tot zijn recht als het goed wordt verwerkt. Als professionele installateurs vinden wij het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons werk. Daarom behandelen we uw auto met de grootst mogelijke zorg. We geven u tips over het onderhoud van de folie. En we informeren u over de wettelijke regelingen rondom raamfolie. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos en comfortabel op weg kunt!