Uw auto overschrijven of uw kenteken overschrijven kan bij WellColl

Al onze locaties zijn gemakkelijk bereikbaar en uiteraard gratis parkeren. Uw auto overschrijven kan in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert

Als een auto, camper of caravan is verkocht, moet het kenteken worden gekoppeld aan de naam van de nieuwe eigenaar. Dat noemen we de auto, camper of caravan kenteken overschrijven of  de auto op  naam zetten. Koopt u een auto bij een dealer, dan regelt die dat meestal voor u. Maar koopt u een auto van iemand anders, particulier dus, dan dient u dat samen met de verkoper te regelen. Alle WellColl vestigingen zijn kentekenloket en u kunt dus bij alle vestigingen een kenteken overschrijven en het kenteken op uw naam laten zetten. Onze vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert helpen u daar graag bij. Al onze locaties zijn goed bereikbaar in de stad en er is gratis parkeren. Heeft uw nieuwe aanwinst een krasje of een deukje, dan kunt u ons gelijk om advies vragen.

Voor alle vestigingen gelden de volgende openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 – 17:30

Zaterdag van 09:00 tot 11:30

Via de vestigingen knop hieronder  vindt u onze adressen, telefoonnummers en openingstijden.

Hoe gaat een auto overschrijven of een kenteken op naam zetten?

Koper

Een auto overschrijven kost
overal in Nederland € 10,11.
Neem voor het overschrijven altijd een Nederlands
Rijbewijs, identiteitskaart of paspoort mee.

Verkoper

Auto verkocht en het kenteken
overschrijven bij het Kentekenloket?
Neem het papieren kentekenbewijs
(deel IB en deel II) of de kentekencard mee
en de tenaamstellingscode.
Kenteken overschrijven, schorsen of
een schorsing opheffen? Zo geregeld!

Resultaat

Dan krijgt u bij het Kentekenloket
het eerste deel van de nieuwe
tenaamstellingcode.
Het tweede deel wordt samen met uw
kentekencard opgestuurd.
De twee delen van de tenaamstellingscode
voegt u dan zelf samen.

auto overschrijven maastricht
auto overschrijven heerlen

Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt zonder afspraak een kenteken laten overschrijven.

Kijk voor meer informatie op de website van Kentekenloket.

Naast het kenteken overschrijven  kunt u bij ons Kentekenloket ook terecht voor de volgende services rondom auto, caravan en camper!

Airco-service
Het is belangrijk dat uw airconditioning goed wordt onderhouden en optimaal blijft werken. Alle onderdelen van uw auto aircosysteem worden nagelopen en de complete airco in de auto wordt gecontroleerd en schoongemaakt. Extra onderdelen (zoals bijvoorbeeld een interieurfilter) zijn niet in onderstaande prijs opgenomen.

€ 99,- inclusief BTW

kenteken overschrijven auto overschrijven

Kentekenplaten vastzetten
Met speciale schroeven, die alleen met gecertificeerd gereedschap kunnen worden bevestigd, worden uw kentekenplaten vastgezet. Op deze manier voorkomt u diefstal.

€ 5,- inclusief BTW

Banden(controle)
Banden wisselen is belangrijk, omdat uw banden niet gelijkmatig slijten. Zomerbanden en winterbanden zijn ontwikkeld om u maximale verkeersveiligheid te bieden tijdens de seizoenen. Ga veilig op weg en wissel op tijd uw banden.

Bandencontrole gratis
Set banden op velg wisselen € 29,- inclusief BTW
Set banden overzetten op velg € 60,- inclusief BTW

Verkoopklaarmaken auto
Dé methode om zowel de buitenkant als de binnenkant van uw auto er als nieuw uit te laten zien! Het resultaat is veel beter dan de poetsbeurt die u zelf zou doen. We gebruiken namelijk apparatuur en materialen die alleen voor vakbedrijven te koop zijn. Wij reinigen de buitenkant, de motorruimte, het interieur en de bekleding. De lak wordt gepolijst en vervolgens behandeld met wax.

€ 187,50 inclusief BTW

Foto verkoopservice
Goede en duidelijke foto’s zijn erg belangrijk voor de verkoop van uw auto. Uw advertentie komt beter naar voren en u onderscheid uzelf van de rest. WellColl Heerlen en Sittard hebben een fotostudio met draaiplateau ingericht om een professionele set foto’s van uw auto te maken.

€ 40,- inclusief BTW

Kilometercheck
Een autobedrijf registreert de kilometergegevens iedere keer dat een auto in een autobedrijf komt voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt of Algemene Periodieke Keuring (APK). Deze gegevens worden opgeslagen in een databestand en kunnen worden opgevraagd door alle deelnemende autobedrijven. Wees extra alert bij een onlogische tellerstand en check vooraf de kilometerstand, zodat u niet opdraait voor tellerfraude.

Gratis service