Met Recaro autostoelen en ASS autostoelen op maat zit u weer comfortabel

WellColl is dealer van ASS en Recaro autostoelen

ASS Autostoelen plus Recaro Autostoelen

De standaard autostoelen in een auto, bestelauto of een truck zijn ontworpen qua lengte, gewicht en lichaamsbouw voor de gemiddelde persoon. De constructeur moet rekening houden met deze gegevens. Iemand die relatief klein, groot, licht of zwaar is kan problemen ondervinden met de standaard autostoel. De stoel komt niet ver genoeg naar voren, naar boven, naar achteren, biedt onvoldoende ondersteuning voor de benen of rug enz. De autostoel biedt onvoldoende ondersteuning voor de dijbenen omdat het zitvlak te kort is. Het rug vlak is niet lang genoeg waardoor nekklachten kunnen ontstaan. Standaard autostoelen kunnen daardoor oncomfortabel zijn of bestaande rugklachten verergeren. Daarnaast is er een groep mensen die door een beperking of rugproblemen met een standaard stoel niet uit de voeten kunnen. Om deze problemen op te lossen is WellColl dealer van  zowel Recaro autostoelen als wel ASS autostoelen. Deze merken zijn de beste in de markt. Beide merken leveren voor geconfigureerde autostoelen, maar het sterke punt is van beide dat stoelen op maar gemaakt kunnen worden, en volledig afgestemd op de gebruiker en met specifieke oplossingen.

 
recaro autostoelen bij WellColl
ASS Autostoelen
 

Heeft u bij het autorijden pijn

Autostoelen op maat of standaard

Afhankelijk van het probleem leveren we standaard autostoelen of echt op uw maat gemaakte autostoelen
De autostoelen die WellColl voor me aangemeten en gemonteerd heeft zorgen ervoor dat ik weer pijnvrij over langere stukken kan autorijden
Hans Weijers

Ontspannen autorijden zonder been-, nek- en rugklachten begint met een comfortabele autostoel. Vanuit dit gegeven zijn de autostoelen ontwikkeld die WellColl levert. We werken uitsluitend met de merken Recaro en ASS, de grootste specialisten op het gebied van autostoelen op maat en comfortabele autostoelen. Zowel ASS autostoelen als wel Recaro autostoelen hebben een uitgebreide serie ergonomische stoelen in hun programma. Deze merken leveren de meest comfortabele autostoelen die achteraf in te bouwen zijn. In  onze showroom op onze Sittardse vestiging kunt u in de meeste modellen proef zitten. Al deze stoelen zijn veel uitgebreider in hun instel mogelijkheden om te komen tot een perfecte zit. Is het probleem van dien aard dat we met de bestaande instellingen geen comfortabele zit kunnen creëren dan wordt de stoel zelfs op maat gemaakt. Hiervoor hebben we een speciale meet stoel zodat we een stoel kunnen maken die past als een handschoen en die zeer comfortabel is.

Het spreekt voor zich dat alle stoelen op maat uitgevoerd kunnen worden in diverse bekledingsopties om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de kleurstelling en het materiaal van de rest van de auto. Leer en stof in alle mogelijke soorten en kleuren.

Wat ook vaak een oplossing biedt voor bepaalde klachten is de bestaande stoel verhogen of de autostoel verlagen. Dit doen we meestal door de slede van de stoel aan te passen. Voor erg lange mensen verlengen we vaak de bestaande slede’s zodat ook zij comfortabel achter het stuur kunnen plaats nemen doordat deze dan verder naar achteren kan schuiven.

Buiten het leveren en aanpassen van autostoelen op maat kunnen we nog veel meer bijzondere oplossingen bieden. Sommige mensen hebben moeite met het instappen in een auto. Daarvoor hebben ook diverse oplossingen. Kijk even naar het voorbeeld van de oplossing die we in een VW bus hebben ingebouwd. Bij deze bus hebben we ervoor gezorgd dat de stoel elektrisch naar buiten draait. Daardoor wordt het instappen duidelijk vergemakkelijkt.

Wilt u een uitgebreid advies, neem dan contact op met onze autoaanpassingen specialist Dennis Alberts. De contact gegevens  van Dennis vindt u hier.

autostoelen showroom
Recaro autostoel op  maat
ASS Autostoelen
ASS autostoel op maat

WellColl heeft een uitgebreid assortiment aan autostoelen. Daarnaast past WellColl voertuigen aan om voor mensen met een beperking de mobiliteit te vergroten.